ASUS Republic of Gamers najavio GX700 gaming laptop s vodenim hlađenjem

ASUS Republic of Gamers najavio GX700 gaming laptop s vodenim hlađenjem

ASUS Republic of Gamers (ROG) je predstavio GX700, laptop koji dolazi s vodenim hlađenjem i odvojivim ROG Hydro Overclocking modularnim sustavom za hlađenje.

Nakon što je kompanija u prošlom mjesecu predstavila ROG desktop računalo (imenom ROG G20CB-I7G980), sada predstavljaju još jaču verziju gaming prijenosnika.

GX700 pokreće šesta generacija Intel mobile K-SKU (‘Skylake’) procesora i NVIDIA GeForce GTX 980 grafička kartica. Asusov GX700 ima 4K UHD zaslon i NVIDIA G-SYNC tehnologiju za što bolji gaming. Integrirana NVIDIA G-SYNC tehnologija sinkronizira osvježavanje ekrana s grafičkim čipom kako bi se minimaliziralo podrhtavanje, pucanje slike te eliminiralo kašnjenje.

ROG Hydro Overclocking sustav pruža modelu ROG GX700 mogućnost još većeg overclockanja. Uz pomoć pumpe tekućina za hlađenje cirkulira preko komponenti koje generiraju toplinu unutar GX700. Tekućina se nakon toga vraća u modul za hlađenje gdje dva radijatora služe za odvod topline. Zahvaljujući patentiranom sustavu za povezivanje između modula za hlađenje i GX700 modela, tekućina se kreće lako bez ikakve opasnosti od curenja. Tekućina koja se koristi ima i zaštitu od korozije za sve interne komponente i materijale, uključujući aluminij, željezo, čelik i varijante bakra.

GX700 Docking 22
Uz ROG Hydro Overclocking sustav korisnici mogu overclockirati CPU performanse do 48%, a uz Bclock boost od okvirno 31% koji povećava frekvenciju od 3.2GHz do 4.0GHz. Uz sve to RAM može biti overclockiran do 43% s 2133MHz do 2800MHz, kako bi GX700 pružio performanse desktop klase. Memorija je podržana do 64 GB.

GX700 Docking 5
GX700 dolazi s GeForce GTX 980 karticom od 8 GB GDDR5 VRAM-a, Windows 10 sustavom i ugrađenom HD kamerom i mikrofonom. Težina mu iznosi 3,6 kg, a s dockom 4,8 kg, što je puno manje od konkurenta Alienwarea M18x, koji iznosi 5,5 kg. Za sada nisu spomenute nikakve informacije o dostupnosti ili cijeni.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASUS Republic of Gamers najavio GX700 gaming laptop s vodenim hlađenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.