Asusovo novo desktop računalo iz ROG serije, G20CB

Asusovo novo desktop računalo iz ROG serije, G20CB

Asus je predstavio novo desktop računalo u ROG seriji, konfigurirano s i7-6700 procesorom i GTX 980 grafičkom karticom.

Model imenom ROG G20CB-I7G980 posjeduje Intelov Core i7 procesor s 3,40 GHz, Intelov H170 čipset i Nvidijinu grafičku karticu GTX 980 s 4 GB.

U 9,5 litarskom kućištu nalazi se i ostale vrhunske komponente, među kojima su i 16GB DDR4-2133 RAM, 256GB SSD i 1TB hard drive.

Ugrađen je i DVD Super Multi Drive, a od konekcija tu su četiri USB 3.0 porta, po dva USB 3.1 i 2.0 porta, po jedan za HDMI i DVI-I te tri za DisplayPort. Novi ROG G20CB također u sebi ima opciju od konfiguriranja osam milijuna boja LED efekata, s novom sinkronizacijom glazbe i multi-color načinima rada.

Posjeduje integrirani termalni dizajn, sa skrivenim kanalom za protok zraka, dok dva interna ventilatora i brončane cijevi pomažu u smanjenju zagrijavanja. Službena stranica proizvoda navodi kako postiže 22dB u stanju mirovanja.

ROG G20CB 2

Što se tiče dizajna, kućište sadrži matiranu površinu crne boje s agresivim linijama i prilagodljivim svjetlosnim efektima do osam milijuna boja.

Uz računalo dolazi i Aegis II aplikacija za nadziranje koja pruža razne korisne informacije, poput korištenja procesora i upozorenja u slučaju da sustav prijeđe razinu temperature i voltaže. Tu je i GameAlive koji omogućava korisniku da snima, editira i dijeli videoisječke svoje igre, dok Boost Launcher oslobađa resurse procesora i memorije za bolji rad. Računalo dolazi i u mnogim drugim varijacijama, koje se tiču slabije grafičke kartice ili procesora i5.

Radi na 64-bitnom sustavu Windows 10 Home, a cijena ovog gamerskog desktop računala je 2,144 dolara (oko 15.073 kn).

Zadnji test njihovog ROG računala, G20AJ, možete pročitati ovdje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asusovo novo desktop računalo iz ROG serije, G20CB - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.