Amazon predstavlja četiri nova tableta pristupačne cijene

Amazon predstavlja četiri nova tableta pristupačne cijene

Amazon je otkrio novu liniju Fire tableta, koji će raditi na zadnjoj verziji Fire OS-a, Fire OS 5 "Bellini". Četiri predstavljena tableta svojom cijenom bit će pristupačni korisnicima koji ne traže zahtjevne komponente.

Nakon velikog fijaska Fire mobitela, ovaj put nastavljaju s tabletima, kojima je baza sustava bio Android Lollipop. Modificirali su ga sa svojom integriranom mrežom sadržaja i cloud servisom, stvorivši tako Fire OS. Sustav pruža novo sučelje u namjeri poboljšanja iskustva, dodajući posebne stranice Amazonovih sadržaja kao što su knjige, glazba, filmovi itd. Neke od zanimljivih opcija, koje će se naknadno pojaviti, su i On Deck servis za Prime pretplatnike. Ovaj servis će pružiti automatsko preuzimanje serija i filmova, dostupnih i offline.
Također, svi tableti dolaze s trgovinom aplikacija Amazon underground i hrpom aplikacija koje su besplatne, piše u službenom priopćenju. Dolaze u verziji od 7, 8 i 10 inča. Fire i Fire Kids će imati rezoluciju od 1024 x 600 i četiri jezge na 1.3 GHz; dok HD8 i HD10 1280 x 800 i četiri jezgre na 1.5 GHz. Najjeftiniji Fire košta oko 50 američkih dolara (oko 340 kn) dok Fire Kids (s dvije godine jamstva) košta oko 100 dolara (oko 681 kn). Jači modeli, Fire HD8 stoji oko 150 dolara (oko 1022 kn), dok Fire HD 10 oko 230 dolara (oko 1568 kn). Svi navedeni tableti bit će dostupni od 30.rujna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Amazon predstavlja četiri nova tableta pristupačne cijene - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.