Sonyeva nova kamera Alpha A7s II snima 4K video

Sonyeva nova kamera Alpha A7s II snima 4K video

Sony je objavio nasljednika svoje Alpha linije kamera, Alpha A7s II. Prethodnik Alpha A7s posjedovao je 409.600 maksimalne ISO opcije, što je omogućavalo slikanje i u mračnim uvjetima. Ono što je bio najveći nedostatak ovom modelu je snimanje 4K videa sa eksternim snimačem.

Nasljednik A7s II rješava taj problem tako da se sada može snimati interno 4K video (3.840 x 2.160) na 24 ili 30 sličica u sekundi.
Koristi senzor cijelog okvira za oštrije i čišće 4K videoisječke, te snima 1080p video na 120 fps-ova sa cijelim okvirom snimanja, što prema Sonyu predstavlja takav fotoaparat u Alpha A7 seriji. Video se sprema u Sonyevom XAVC formatu, pa će biti potrebno nabaviti UHC Class 3 SD memorijsku karticu. Predstavljen je i novi model slikanja S-Log3 i 5-axis stabilizacija. Ugrađen je i novi autofokus sa 169 AF točaka i OLED elektronički viewfinder sa 0.78x uvećanjem, navodi službeno priopćenje. Posjeduje istu maksimalnu ISO opciju kao i prethodnik. Očekuje se da će doći na europska tržišta u studenom, po cijeni od 3.400 eura (što je više od tisuću eura koliko dođe prethodnik).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sonyeva nova kamera Alpha A7s II snima 4K video - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.