Time Machine VR igra najavljena

Time Machine VR igra najavljena

Jedna od prvih igara virtualne stvarnosti je i najavljeni Time Machine koji je prikazan (u pre-alpha verziji) na ovogodišnjem E3-u. Za sada ova igra pruža rani pristup, a za nju je potrebno imati Oculus DK2 ili Crescent Bay VR opremu.

Obavezatan je kontroler, podržava i Xbox 360 i XBox One kontrolere.
Priča se vrti oko spašavanja ljudske rase, a sami detalji bit će otkriveni kasnije. Za sada je poznato da se radi o vremenskom putniku znanstveniku koji se vraća u jursko doba kako bi se došlo do prethistorijskih stvorenja čiji DNK je ključ preživljavanja ljudske rase.
Na službenoj stranici Minority-a navodi kako se igra bazira na istraživanju imerzivnog jurskog svijeta i morskih dubina, igranju sa živim ekosustavom i stvorenjima itd. Neke od opcija koja će igra sadržavati su i time freeze (koji zaustavlja vrijeme oko igrača), tracker (lociranje bića u mraku ili iza stijena), probe (dobivanje genetičkih podataka od bića) itd.
Za sada, rani pristup daje igračima dvije dodatne podmorske razine, više bića, ekspanzivnu VR misiju u Norveškoj itd.
"Intenzivna kombinacija šuljanja i istraživanja u potpunosti zadovoljava." - Hardcore Gamer. Samo su neki od komentara na predstavljeni Time Machine VR na E3 ove godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Time Machine VR igra najavljena - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.