Nova PS5 značajka snimat će vas kako igrate da bi pomogla drugima

Nova PS5 značajka snimat će vas kako igrate da bi pomogla drugima

Za sve koji su zapeli u igri i morali trčati na YouTube kako bi shvatili kako nastaviti, Sony će dodati novu značajku na PlayStation 5 kako bi pomogao s tim.

Igrači će moći vidjeti video isječke drugih kako bi saznali točno što učiniti kada ne mogu proći dio.

Pomoć u igri je značajka dostupna u određenim igrama gdje developeri mogu pružiti savjete, ali kasnije ove godine bit će dostupna i opcija Pomoć zajednice u igri za provjeru. Dok igraju, igrači mogu pogledati Pomoć zajednice u igri na svom PS5 kako bi vidjeli isječke drugih igrača na istom dijelu, a sve je to automatski.

Igrači koji žele sudjelovati i imati svoj napredak zabilježen kako bi pomogli drugim igračima mogu se prijaviti putem svog PS5-a u sljedećim mjesecima tako da idu na Snimke i emitiranje > Snimke > Automatske snimke > Pomoć zajednice u igri > Sudjelovanje. Također možete odlučiti želite li odabrati koliko se videa snima mjesečno.

Kada se ovo postavi, snimke igranja će biti snimljene nakon što se određene aktivnosti završe. Ovi videozapisi se zatim šalju moderatoru koji pregledava sadržaj, i kada se odobri, oni se postavljaju na Pomoć zajednice u igri. Slike, videozapisi s web kamere i zvuk neće se dijeliti, ali će se prikazati vaš online ID. Ovi se videozapisi mogu u bilo kojem trenutku ukloniti nakon objavljivanja. Ostali igrači koji pregledavaju ove isječke tada ih mogu ocijeniti kako bi odredili koliko su korisni pronašli.

Sony kaže da će Community Game Help (Pomoć zajednice u igri) biti dostupan na odabranim igrama kasnije ove godine. Također ima planove proširiti ovu značajku na što više igara. Community Game Help bit će dostupan i na PlayStation aplikaciji za pregled dok igrate igru koristeći tu značajku.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nova PS5 značajka snimat će vas kako igrate da bi pomogla drugima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.