Huawei Health tehnologija slavi 10 godina istraživanja i razvoja

Huawei Health tehnologija slavi 10 godina istraživanja i razvoja

Sad već davne 2014. godine Huawei je debitirao na tržištu nosivih pametnih uređaja sa svojom pametnom 2 u 1 narukvicom - HUAWEI TalkBand B1.

Od tada, tvrtka je razvila niz patenata i inovacija čija evolucija kulminira nedavnim lansiranjem serije Huawei Watch 4, prigodno obilježavajući 10 godina u industriji pametnih nosivih uređaja.

Huawei_Health_upoznajte_značajke.jpg

Počevši od 2016. godine, Huawei je lansirao svoju prvu vlastitu tehnologiju optičkog praćenja vitalnih znakova, HUAWEI TruSeen™ 1.0. Nakon toga, Huawei je sljedeće godine razvio vlastita senzorska rješenja, omogućujući nosivim uređajima podržavanje šest vrsta dinamičkog praćenja otkucaja srca. U 2018. godini TruSeen™ 3.0 postigao je 24-satno kontinuirano praćenje otkucaja srca, a u 2020. EKG senzor visokih performansi ugrađen je u hardverski modul TruSeen™ 4.0, postavljajući nove iskorake u medicinskim mogućnostima detekcije elektrokardiograma i kontinuiranim funkcijama praćenja kisika u krvi.

Huawei_health_assistant_1.jpg

Najnoviji TruSeen™ 5.0+ nudi poboljšanu točnost i podržava više zdravstvenih monitoringa i provjera procjene rizika. Ali Huawei tu ne staje i želi objaviti sljedeću iteraciju funkcije, TruSeen™ 5.5+ u rujnu ove godine. Huawei je proširio i druge značajke tijekom posljednjih 8 godina neprestano radeći na razvoju i inovacijama što je dovelo do uvođenja značajki kao što su TruSleep™, TruRelax™ i TruSport™ koje omogućavaju praćenje otkucaja srca, nadzor kisika u krvi i praćenje stresa, olakšavajući sveobuhvatno cjelokupno upravljanje zdravljem preko zapešća korisnika.

Huawei_Health_upoznajte_značajke_2.jpg

S ciljem pružanja najboljih funkcija potrošačima, Huawei surađuje s ekološkim partnerima kako bi poboljšao rješenja za praćenje zdravlja i istražio nove mogućnosti za prevenciju kroničnih bolesti. Putem aplikacije HUAWEI Health nudi personalizirane sportske i zdravstvene preporuke koje pokrivaju različite dnevne scenarije poput praćenja spavanja, prehrane, cjelokupnog zdravlja, tjelovježbe i stresa.

MKT_WATCH_4_Pro_02.png

Huawei je proučio zdravstvene podatke baze više od 5 milijuna korisnika za zdravlje srca, 810 000 korisnika za krvožilno zdravlje, oko 800 000 njih za studije o zdravlju dišnog sustava, više od 300 milijuna korisnika za istraživanje svijesti o disanju u snu te gotovo 300 000 za istraživanje zdravlja krvnog tlaka.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei Health tehnologija slavi 10 godina istraživanja i razvoja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.