Osam robotskih usisivača na Vidilab testu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Osam robotskih usisivača na Vidilab testu

Osam robotskih usisivača na Vidilab testu

 

Novi Vidi otkriva koji robo usisavač odabrati?

Što mogu robotski usisivači? Diskoliki uređaji koji samostalno prolaze kroz vaš životni prostor s više ili manje pametnim funkcijama i održavaju ga čistim, a mi smo u Vidilabu odlučili provjeriti koje su to funkcionalnosti koje pojedine modele izdižu iz gomile sličnih uređaja.

Na test smo pribavili najpoznatije brendove s tržišta pa smo na muke stavili Roomba, Deebot, Xiaomi, Gorenje, Electrolux i Lenovo robotske usisivače.

Robo usisivaci1
Izazov koji je bio pred testnom skupinom bio je raznolik. Testirali smo ih u više prostorija, na više različitih podloga i podvalili smo im razne stvari od psećih dlaka, preko brašna do komadića čipsa. Testirali smo i aplikacije s kojima dolaze pametni usisavači, proučili sve napredne sustave poput LIDAR-a, kamera i featurea poput baze koja sama izvlači prašinu i otpad iz spremnika.

Robo usisivaci2
Koliko su doista napredni senzori u robotskim usisivačima, kako funkcionira mapiranje stana, snalaze li se dobro na svim podlogama i što možete očekivati od njih realno, a što ne? Sve su to pitanja na koje smo kroz detaljan test osam najpopularnijih modela odgovorili u novom, aktualnom časopisu Vidi, broj 308 za studeni 2021.

VIDI 308 0 VIDIClanakVelika

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Osam robotskih usisivača na Vidilab testu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.