Samsung na MWC-u predstavio novo pametno One UI sučelje za pametne satove

Samsung na MWC-u predstavio novo pametno One UI sučelje za pametne satove

Samsung je u Barceloni na MWC-u predstavio novo One UI Watch korisničko sučelje. Novo sučelje dizajnirano je da omogući učinkovitiju povezanost Galaxy Watch pametnog sata i pametnih telefona, a bit će dostupno na novoj, zajedničkoj platformi koju je Samsung kreirao u partnerstvu s Googleom.

Iako u izmijenjenom obliku i smanjenom obimu, Barcelona ove godine ipak ugošćuje Mobile World Congress, inače najveći sajam mobilnih tehnologija. Ove godine ne pršte noviteti s MWC-a, no Samsung je bacio zanimljivu novost.
Njihov One UI Watch donosi poboljšanje performanse, bolju povezanost između Galaxy Watch uređaja te Android pametnih telefona, kao i pristup većem broju aplikacija. Samsung je na događaju otkrio kako će nadolazeći Galaxy Watch biti prvi koji će koristiti novu zajedničku platformu i sučelje, a predstavit će se na nadolazećem Unpacked događaju kasnije ovog ljeta.

OneUI 2
Kao dio novog Galaxy Watch iskustva, nakon što korisnik na pametni telefon izvrši instalaciju aplikacija kompatibilnih s pametnim satom, one će se automatski brzo preuzeti i na sam Galaxy Watch. Ako je korisnik prilagodio prikaz vremena na svojem pametnom telefonu, pametni sat će se sinkronizirati. Isto tako, ako korisnik odluči blokirati pozive i poruke s pametnog sata, oni će također biti zaustavljeni i na pametnom telefonu.
Nova zajednička platforma otvara put novim značajkama i integracijama s ostalim popularnim aplikacijama koje su dostupne za preuzimanje s Google Play trgovine izravno na Galaxy Watch. Zahvaljujući raznovrsnim partnerstvima, korisnici će uvijek biti u mogućnosti pronaći rješenje za sebe, poput aplikacija Adidas Running, GOLFBUDDY SmartCaddy, Strava ili Swim.com za sportske entuzijaste.

OneUI 3 Korisnicima koje zanima wellness svidjet će se aplikacije poput Calm or Sleep Cycle, dok će ljubitelji glazbe uživati u otkrivanju novog sadržaja na aplikacijama kao što su Spotify i YouTube Music. Na kraju, svima koji vole u slobodno vrijeme istraživati dobro će doći i Google Maps.Dodatno, Samsung je najavio i poboljšanju verziju Watch face design alata koji će dizajnerima pružiti jednostavniji način za izradu tema.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung na MWC-u predstavio novo pametno One UI sučelje za pametne satove - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.