Korisnici Amazon Prime usluge će se bez pozivnice moći prikačiti na Luna game streaming uslugu

Korisnici Amazon Prime usluge će se bez pozivnice moći prikačiti na Luna game streaming uslugu

Prošle je godine Amazon predstavio svoju Luna game streaming uslugu. Dosada ste mogli pristupiti ovom servisu samo uz pozivnice, a sada će Amazon malo proširiti bazu korisnika.

Na svoje Prime dane, omogućit će svim pretplatnicima pristupanje Luna usluzi bez pozivnice. Uz to, moći će igrati sedam dana na Luna+ besplatnoj probnoj verziji.

Nakon probnog razdoblja, Luna košta 5,99 dolara mjesečno. Ta cijena vrijedi u ovom ranom razdoblju razvoja cloud gaming servisa. Moguće je dodati i pretplatu na Ubisoft + kanal koja će vas koštati dodatnih 14,99 dolara. Nismo sigurni kolike će biti cijene usluga na servisu jednom kada zaživi u punom kapacitetu, no uvijek možete i otkazati.

U ovoj fazi, gaming srvis dostupan je u SAD-u, no to će se vjerojatno promijeniti. Minimalni zahtjevi su barem 10 Mbps bandwitha za streaming u FHD rezoluciji i do 36 Mbps za 4K. Moguće se igrati na računalu, Mac sustavu, Fire TV, Appleovim telefonima i tabletima te nekim Android uređajima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Korisnici Amazon Prime usluge će se bez pozivnice moći prikačiti na Luna game streaming uslugu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.