Galaxy J Max smartfon dolazi sa 7-inčnim ekranom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Galaxy J Max smartfon dolazi sa 7-inčnim ekranom

Galaxy J Max smartfon dolazi sa 7-inčnim ekranom

Samsung je predstavio novi smartfon s velikim zaslonom, koji dodatno briše granice između smartfona, phableta i tableta. 

U vrlo kratkom roku Samsung je izdao nove uređaje među kojima su Galaxy Wide, Galaxy S7 Edge Olympic Edition. Sada se njima priključuje i Galaxy J Max.

Nakon mnogih glasina o velikom Samusungovom pametnom telefonu/phabletu, kompanija je sada i službeno potvrdila izlazak Galaxy J Max smartfona. Ono što odvaja ovaj uređaj od ostalih je veliki 7-inčni WXGA TFT LCD zaslon s rezolucijom koja je za današnje standarde preniska, 1280 x 800 piksela. Ni ostale specifikacije nisu high-end, ciljajući na korisnike kojima je najbitnija stavka kupovine veliki ekran.
Galaxy J Max pokreće četverojezgreni procesor na taktu od 1,5 GHz. Radna memorija mu je svega 1,5 GB RAM-a, dok je pohrana 16 GB, proširiva putem microSD kartice do 200 GB.

Galaxy J Max 2

Sa stražnje strane uređaj posjeduje kameru od 8 MP, a s prednje od 2 MP, dok mu energiju pruža prilično velika baterija od 4.000 mAh. Galaxy J Max donosi podršku za dual-SIM, 4G mreže, a tu su još Bluetooth, GPS i Wi-Fi. Koristi stari Android 5.1 Lollipop OS, bez obzira na činjenicu da uskoro izlazi i sedma inačica ovog sustava. Posebno kod njega je još i to što uz njega dolazi i Bluetooth headset.

Galaxy J Max

Očekuje se u ovom mjesecu po cijeni od 199 dolara (oko 1.346 kn), no to se zasad odnosi samo na indijsko tržište.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Galaxy J Max smartfon dolazi sa 7-inčnim ekranom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.