Samsung lansirao Galaxy S7 Edge Olympic Games ediciju - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung lansirao Galaxy S7 Edge Olympic Games ediciju

Samsung lansirao Galaxy S7 Edge Olympic Games ediciju

U skladu s nadolazećim Olimpijskim igrama Samsung je predstavio i limitiranu olimpijsku verziju svog Galaxy S7 Edge smartfona.

Nakon što je kompanija nedavno predstavila i suradnju s NBC-om kojim će pružiti Olimpijske igre u VR-u, sada su svečano u Brazilu predstavili i specijalnu verziju S7 Edge mobitelu.

Specijalno izdanje smartfona dolazi u crnoj boji, sa sitnim detaljima u drugim različim bojama. Tako je na stražnjoj strani vidljiv logo Olimpijskih igara u plavoj boji i obrub oko kamere. Na bočnim stranama tipke su obojane u zelenoj i crvenoj boji. Na njegovoj prednjoj strani je pak žuta boja na zvučniku na vrhu te kao obrub na tipki na dnu. Što se tiče hardverske strane, ona je ista kao i na klasičnom Galaxy S7 Edgeu sa 5,5-inčnim ekranom i rezolucijom od 2560 x 1440, sadržavajući osmojezgreni Exynos 8890, 4 GB RAM-a i 32 GB pohrane (microSD do 200 GB).

Rio Olympic Main 1 Galaxy S7 Edge

Na softverskoj strani ima pak više promjena. Galaxy S7 Edge Olympic Games edicija opremljena je s aplikacijom Rio 2016, specijalnim wallpaperima i tematskim elementima u sučelju. Kompanija će pružiti 12.500 ovih smartfona i Gear IconX slušalica svim sportašima na olimpijskim igrama.

Za ljubitelje Olimpijskih igara kompanija je pružila i mogućnost kupovine ovog smartfona od 18. srpnja. Dostupan će biti u odabranim zemljama koje uključuju Brazil, SAD, Kinu, Njemačku i Koreju. Cijena nije objavljena, no za očekivati je poveća cijena, veća od klasičnog izdanja koja je oko 6.400 kn. Našu recenziju Galaxya S7 Edge možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung lansirao Galaxy S7 Edge Olympic Games ediciju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.