3DMark dobiva Time spy benchmark test

3DMark dobiva Time spy benchmark test

Jedan od najpoznatijih benchmark alata dobiva novi DirectX 12 benchmark test.

Nakon što je prije desetak dana predstavio nove 3DMark Stress testove kojim su korisnici mogli dobiti uvid u stabilnost računala, sada je kompanija Futuremark objavila i novi benchmark test. 3DMark je izašao još davne 1998.godine, omogućujući mnogim gamerima i recenzentima da dobiju točan uvid u najnovija poboljšanja u real-time grafici sa svakim novim izdanim DirectX-om. Tako je kompanija koja je napravila ovaj benchmark alat predstavila s trailerom i slikama svoj novi DirectX 12 benchmark test pod imenom Time Spy.

3dmark time spy screenshot 2

Ovaj novi dodatak alatu uskoro će stići za sve Windows verzije 3DMarka. Kompletno se sastoji od DirectX12 enginea, napravivši ga od samih temelja. Time Spy podržava nove opcije poput asinkroniziranog računanja, eksplicitnog multi-adaptera i multi-threadinga. Kompanija navodi kako se radi o idealnom benchmarku za testiranje izvođenja DirectX 12 grafičke kartice, pokazujući potencijal low-level i low-overhead API-a kao što je DirectX 12. Sam test je izrađen ujedno i u suradnji s mnogim velikim kompanijama poput Nvidije, AMD-a, Intela, Microsofta i drugih koje se nalaze u njihovom Benchmark
Development programu.

3dmark time spy screenshot 4

Za one koji su zainteteresirani za nabavku ovog alata, on trenutno stoji samo pet eura, koštajući inače 25 eura. Razlog 80 posto sniženoj cijeni je početak Steamove proljetne prodaje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

3DMark dobiva Time spy benchmark test - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.