Uspješno završena kampanja za najpametniju akcijsku kameru, Revl Arc

Uspješno završena kampanja za najpametniju akcijsku kameru, Revl Arc

Revl je predstavio svoju Arc kameru, koja u sebi ima ugrađen "gimbal" za stabilizaciju slike.

Na Indiegogou je uspješno realiziran projekt Revl Arc akcijske kamere od čak 309 posto (u trenutku pisanja), za koju njezini proizvođači navode da je "najpametnija akcijska kamera na svijetu". Uspjela je premašiti traženih 50 tisuću dolara, trenutno imajući više od 154 tisuću dolara. Do kraja kampanje ostalo je još tri dana.

Arc ima sposobnost 4K snimanja videa i fotografiranja od 12 MP, opremivši ga motoriziranim fizičkim stabilizatorom, tj. "gimbalom", što ju čini drugačijom od svih sličnih proizvoda na tržištu.

sabilization test3 01 oikjgz

Tvrtka Revl koju je osnovao Eric Sanchez uz pomoć bivših inženjera NASA-e, HP-a i Sikorsky Aircrafta, napravila je Revl Arc kameru s idejom da objedini metode softverske i fizičke stabilizacije, te da bude malenih dimenzija koja će se moći nositi i na biciklističkoj ili padobranskoj kacigi.

Ugradnja motoriziranog gimbala u samu kameru omogućila je veliku praktičnost korištenja, ali i smanjenje troškova koju bi korisnik imao kada bi odvojeno kupovao kameru i stabilizator koji zna biti nekad skuplji i od same kamere.

REVL Arc

Osim fizičke stabilizacije, ova kamera donosi i druge mogućnosti, poput g-forcea, senzore brzine i mogućnost uparivanja s GPS uređajima, te gadgetima za praćenje srčanog ritma. Kamera je vodootporna do tri metra dubine, a uz nju se dobiva i aplikacija za "pametno editiranje" koja će omogućiti izradu videa temeljenog na podacima sa senzora.

REVL Arc 2

Obložen je gumom, pružajući zaštitu i grip, čak i u uvjetima poput snijega ili vode. Cijena Revl Arca je 399 dolara (oko 2.623 kn), putem Indiegogoa. Prve isporuke se očekuju u prosincu ove godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Uspješno završena kampanja za najpametniju akcijsku kameru, Revl Arc - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.