ADATA predstavila i-Memory UE710 Rose Gold Flash Disk i novi model micro USB kabla

ADATA predstavila i-Memory UE710 Rose Gold Flash Disk i novi model micro USB kabla

ADATA Technology je predstavila i-Memory UE710 Rose Gold prijenosni flash disk te novi model microUSB kabla.

Dizajniran da estetski odgovara popularnim Apple uređajima poput iPhonea 6S/6S Plus, UE710 Rose Gold se tako pridružio postojećoj ponudi i-Memory uređaja. Dostupan u verzijama do 128GB, ovaj Apple-certificirani disk objedinjuje Apple Lightning i klasični USB 3.0 konektor za lakši prijenos podataka i njihovo dijeljenje. Korisnicima pruža i visoke performanse prijenosna podataka do 30MB/s za čitanje (Lightning konektor), a uz to ga prati i najnovija verzija besplatne i-Memory aplikacije s podrškom za Apple Live Photos funkcijom i arhiviranju podataka.

UE710 bio je dostupan u bijeloj i crnoj boji, a novi Rose Gold model dolazi kao nova opcija ove serije, izrađen kako bi estetski bolje odgovarao uz uređaje poput iPhone 6S/6S Plus. Upravo ta rozo-zlatna shema boje postala je jedna od popularnijih odabira među kupcima iPhonea, iPada, ali i drugih mobilnih uređaja.

ADATA UE710 Rose Gold 2

UE710 Rose Gold dostavlja performanse čitanja / pisanja od 30MB/s / 20MB/s u sklopu Apple Lightning sučelja, odnosno 94 MB/s / 22MB/s preko USB 3.0 sučelja. Korisnici tako mogu birati između ova dva tipa sučelja i konektora na način da jednostavno pomaknu klizni prekidač (jedan smjer za USB 3.0, drugi za Lightning sučelje), dobivajući tako pristup brzom prijenosu podataka i spremišnom prostoru, bez potrebe da ovise o Internet vezi.

ADATA je integrirala podršku za Apple Live Photos u sklopu besplatne i-Memory aplikacije za upravljanje pohrane podataka. Uz mogućnost pregleda i transfera (arhiviranja) slika i videa iz mobilnoga uređaja, aplikacija također može raditi s Appleovom Live Photos funkcijom.

ADATA Technology predstavila je i novi model Micro USB kabla koji donosi obostrani (simetrični) Type-A  konektor. Kabl je dizajniran s ciljem da na intuitivan način jednostavno spoji raznolike tipove uređaje koji koriste Micro USB konektor (pametne mobitele, prijenosne baterije, bežične slušalice, gamepadove i druge uređaje) s računalom i ostalim krajnjim uređaje koji koriste klasični USB Type-A konektor. Kabl također podržava jakost struje do veličine 2.4 A za brzo punjenje baterija mobilnih uređaja, te ima visoko-kvalitetni pleteni vanjski sloj koji štiti unutarnje žice kabla i sprječava prerano trošenje. Aluminijsko kućište konektora  objedinjuje robustan i oku ugodan dizajn, dok ADATA također nudi na opciju i sedam različitih boja.

ADATA Micro USB Cable 1

Na jednom kraju kabla je Micro USB konektor, dok je na drugom kraju obostrani USB Type-A konektor. S obostranim Type-A konektorom korisnik jednostavno može spojiti kabl na krajnji uređaj eliminirajući scenarij "pokušaja i pogreške" koji se inače veže uz USB konektore.

Značajke novog modela obuhvaćaju konstrukciju i kvalitetu internih žica kabla deklariranih na 24 AWG-a (American Wire Gauge standard) koji omogućava prolaz struje jačine do 2.4 A, a to u konačnosti dopušta vrlo brzo punjenje baterija mobilnih uređaja. Pleteni vanjski sloj kabla otporan je na savijanje, uvijanje i zaplitanje, te također štiti unutarnje žice od fizičkog oštećenja i degradacije,  osiguravajući pritom originalna tehnička svojstva samog kabla.

ADATA Micro USB Cable 2

Umjesto korištenja plastike, kućište Micro USB i obostranog USB Type-A konektora napravljeno je od robusnog i izgledom atraktivnijeg aluminija. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ADATA predstavila i-Memory UE710 Rose Gold Flash Disk i novi model micro USB kabla - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.