Shield Tablet K1 dobio Android Marshmallow nadogradnju

Shield Tablet K1 dobio Android Marshmallow nadogradnju

Nvidijin Sheild Tablet K1 službeno je dobio Android 6.0 nadogradnju veliku 665 megabajta.

Kao što je i obećano s izlaskom novije verzije Shield tableta K1 sredinom prošlog mjeseca, Nvidia je objavila na svojoj službenoj stranici lansiranje softverske nadogradnje koja ima oznaku 1.0 za Shield Tablet K1. Osim nove inačice sustava donosi i druga brojna poboljšanja.

Korisnici sada imaju Adoptable pohranu koja nudi mogućnost korištenja microSD kartica kao interne memorije nakon formatiranja. Tu je i Google Now on Tap značajka, koja donosi relevantne informacije na ekran, bez potrebe za izlaskom iz aplikacije u kojoj se korisnik nalazi.

Nadogradnja donosi i nekoliko poboljšanja na kameri, novo sučelje koje je inspirirano Material Designom i real-time HD efekte za slike. Kompanija je objavila kako je poboljšana potrošnje energije i personalizirani detalji Quick Settings menija i Home and Lock ekrana.

Hardverski detalji Shield Tableta K1 su 2.2 GHz quad-core procesor, 2 GB RAM-a i Tegra K1 Kepler GPU. Posjeduje 8-inčni multi-touch IPS ekran, rezolucije od 1920 x 1200 i dualne prednje zvučnike. Pohrana mu je 16 GB, a ima i podršku za microSD karticu do 128 GB te wireless povezivost.

Cijena mu iznosi 200 dolara (oko 1.414 kn).

Naš test Shieldovog streaminga može pogledati u sljedećem videoisječku.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Shield Tablet K1 dobio Android Marshmallow nadogradnju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.