Palac gore za kupnju - ljetni specijal: Gaming miševi

Palac gore za kupnju - ljetni specijal: Gaming miševi

Gaming miševi

Ne znamo za vas, ali mi smo redovito najviše gaming sati utukli u ljetnim mjesecima kad je prevruće za izlaske van po danu i čeka se mrak, a slobodnog vremena je na bacanje (ili se ignoriraju obveze u slučaju studentskih dana). Za žestoke ljetne sesije potreban vam je i kvalitetan gaming miš ako se igrate na PC-u, pa smo istražili što se sve nudi danas na tržištu.

Logitech Pro X Superlight 2

Za: Kraj svake rasprave. Vrh hranidbenog lanca u kategoriji gaming miševa. Pro X Superlight 2 je zasluženo dobitnik Grand Prix nagrade na ovogodišnjem usporednom testu VidiLaba, a iza njega stoji tvrtka koja je poznata po kvalitetnim gaming miševima. Iako naizgled jednostavan i minimalistički dizajniran miš, nudi sve što vam treba za vrhunske gaming performanse. Baterija miša izdržat će do 95 sati konstantnog kretanja, a s novim softverskim ažuriranjem su podignuli polling rate s 2.000 na 4.000 Hz, što mu osigurava vrhunske performanse bez ikakvih dodatnih ulaganja. Dugotrajna baterija je rezultat i ugrađivanja HERO 2 senzora koji donosi rezoluciju do 32.000 DPI-ja, preko 500 IPS brzine i detekciju akceleracije od barem 40 G, bez softverskog ispravljanja. Naravno, korištenjem Logitech G Hub softvera dobivate dodatne mogućnosti personalizacije miša svojim potrebama, ali kao i uvijek, sve te mogućnosti treba i platiti.

Protiv: Mnogima visoka cijena za miš za računalo.

Senzor: HERO 2
Rezolucija: 100-32.000 dpi
Prekidači: LIGHTFORCE hibridne sklopke
Dimenzije: 125 x 63,5 x 40 mm / 60 g
Trajanje baterije: do 95 sati
Cijena: 169,99 EUR
Viđeno u: links.hr

 

Logitech-Pro-2-Superlight-1-2.jpg

 

White Shark Lionel – Pink

Za: S ugodnim dizajnom koji bi mogao odgovarati velikom broju korisnika, zabavnim bojama i atraktivnom RGB osvjetljenju, teško je ne voljeti Lionel gaming miš iz White Sharka. Još kad tome pridodamo izrazito atraktivnu cijenu, vrlo lako ga možemo preporučiti. Kad roza boju miša uskladite s ružičastim RGB osvjetljenjem na dnu, nema ničeg dražeg što možemo vidjeti dok sjedamo za računalo. Dolazi sa šest tipki – dvije glavne, kotačićem u sredini, tipkom za mijenjanje DPI profila ispod kotačića i dvije programibilne tipke s lijeve strane miša, što ga čini idealnim za dešnjake. Miš možete koristiti u žičanom i bežičnom načinu rada, dolazi s tipkama na dnu miša pomoću kojih mijenjate način rada RGB osvjetljenja i je li uopće upaljeno, a u bežičnom načinu rada možete odabrati kad će osvjetljenje biti upaljeno, a kad ne. To birate u softveru za miš, u kojem također možete personalizirati sve ostale postavke prema svojim potrebama.

Protiv: Programibilne tipke s lijeve strane miša su nešto slabije kvalitete izrade.

Senzor: Pixart 3325
Rezolucija: do 10.000 dpi
Prekidači: HUANO, 20 M pritisaka
Dimenzije: 131 x 72 x 41 mm / 92 g
Baterija: 500 mAh
Cijena: 34,90 EUR
Viđeno u: smit-electronic.hr

 

White-Shark-Lionel-2.jpg

 

Vremeplov

2005. - Logitech MX518

Ovo je dugi niz godina bio the gaming miš. U kojim god gamerskim krugovima se kretali, svi su vam preporučali MX 518 i da je upravo on najbolji omjer uloženog i dobivenog. Bez obzira igrali Call of Duty, Dotu ili neki treći naslov, MX518 je bio najkul dijete u kvartu. Stoga ni ne čudi da ga je Logitech odlučio oživjeti uz pomoć ažuriranog G MX518 modela, koji definitivno ne uživa istu popularnost kao i originalni model koji je, bez preuveličavanja, legenda među gaming miševima.

 

Logitech_MX-518.jpg

 

Palac gore za kupnju - ljetni specijal

30 ljetnih gadgeta za 30 godina

Vidi će ove jeseni proslaviti 30 godina, zbog čega smo se odlučili pronaći 30 najzanimljivijih hi-tech spravica ovog ljeta ususret tome jubileju. Usput smo se osvrnuli i na tehnologije koje su nas oduševljavale tijekom prvih 30 godina časopisa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.