Novogodišnje tech odluke za 2023: Najbolje od tehnologije

Novogodišnje tech odluke za 2023: Najbolje od tehnologije

Lista želja

U novu godinu ulazimo iščekujući tehnološke inovacije na CES sajmu. Prije nego što smo vidjeli novitete tradicionalno smo obukli kostim Nostradamusa, našiljili olovke i zajedno s vodećim ljudima hrvatskih IT kompanija ispisali koje su to najbolje tech odluke, najbolja IT rješenja i koji će trendovi prevladavati u narednom razdoblju

U Novu Godinu ulazimo radeći popis novogodišnjih odluka. Nadamo se da će vam plan mršavljenja, više kretanja i učenja novih vještina upaliti i da ćete se držati tih odluka. Ipak, kako bi imali nešto opipljivo i ostvarivo, mi smo zavirili u dubinu naših tehnoloških predmeta želja i pretočili ih u već tradicionalnu priču o Novogodišnjim tech odlukama. Iza svake kategorije krije se pregled tehnologija i uređaji s kojima možete bez razmišljanja ušetati u 2023. godinu i biti sigurni da posjedujete najaktualnije modele. Uređaji su to koji će odoljeti i naletu novog vala predstavljanja hardvera ili će se barem moći nositi s njima.

 

 Više od samog hardvera

Ući u novo razdoblje s dugoočekivanim predmetom želja, fornim gadgetom ili vrhom ponude u jednoj od kategorija koje smo obradili može postati pozitivni smjer za cijelu godinu. Besprijekorna izvedba na velikom ekranu, u mobilnom, wearables obliku ili kao pomoć u onom cilju smanjivanja kilograma, nešto je što izravno možete ostvariti u novoj godini, bez da posustanete na prvoj prepreci.

Ove godine nadogradili smo našu temu o novogodišnjim tech odlukama s još dvije rubrike. Osim uređaja, napravili smo pregled kvalitetnih softverskih i infrastrukturnih IT rješenja koja mogu na tvrtke imati sličan učinak kao gadgeti na korisnike.

 

 

TECH ODLUKE ZA 2023: PC HARDVER

NAJBOLJE DANAS, TEHNOLOŠKI NAJNAPREDNIJE U BUDUĆNOSTI

Odabir high end računala ne znači isključivo i odabir samo najnovijih i najskupljih komponenti. Valja odabrati tehnološki najnapredniji hardver koji vam može ponuditi ponajbolje performanse danas, ali i osigurati dugovječnost računala te podršku za sve najmodernije tehnologije u budućnosti.

TECH ODLUKE ZA 2023: ATRAKTIVNI GADGETI

DOBRO OPREMLJENI ZA NOVE POBJEDE

Uz sve udarne kategorije, složili smo i jednu miješanu s ostalim uređajima i hardverom koji bi vas mogao zanimati u novoj godini.

TECH ODLUKE ZA 2023: PRINTERI

PRINTANJE POSTAJE SVE DOSTUPNIJE

2023. godine printajte sa stilom.

TECH ODLUKE ZA 2023: PAMETNI SATOVI

SKORO PA ZAMJENA ZA MOBITELE

Pametni satovi i dalje su podijeljeni u nekoliko tabora. Dominiraju sportski modeli kod kojih je Garmin najjače ime. Druga niša su „obični“ smartwatch modeli koji imaju izgled bliži klasičnim satovima te veći fokus na zabavne aplikacije, ali i oni imaju dobre trening mogućnosti.

TECH ODLUKE ZA 2023: TELEVIZORI

POSTAJU LI TELKE GAMING MONITORI

Visoka stopa osvježavanja, HDMI 2.1 sučelja i podrška za gaming tehnologije krase gotovo sve nove modele televizora.

TECH ODLUKE ZA 2023: MOBITELI

GDJE GOD IŠLI, PRATI VAS U STOPU

Mobiteli su vrlo atraktivno i aktivno tržište pogotovo u tehničkom smislu. Svaka godina donosi ogromne pomake koji možda nisu lako vidljivi na prvu, no u usporedbi su očiti.

TECH ODLUKE ZA 2023: TRENIRANJE I SPORT

NOVA GODINA, NOVI CILJEVI, NOVE POBJEDE

Od Nove godine skidajte trbuh i uzgajajte mišiće. S treninzima krenite što prije jer u lipnju je već prekasno za građu pločica kakve biste željeli pokazivati na plaži.

TECH ODLUKE ZA 2023: AUDIO

NAJBITNIJA KOMPONENTA ZA UŽIVANCIJU

Pričamo li o multimedijskim sustavima ili audio uređajima zasebno, dobar zvuk iznimno je bitan da nas uživi u svijet glazbe, filmova ili serija.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novogodišnje tech odluke za 2023: Najbolje od tehnologije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.