Božićni palac gore za kupnju: Cool stuff

Božićni palac gore za kupnju: Cool stuff

Što se još može pronaći

Pogledajmo malo i ostale zanimljive gadgete koji će svakako razveseliti potencijalnog novog korisnika.

Ove gadgete okupili smo jer za svaki sigurno znate potencijalnu osobu kojoj bi dobro došao jedan od uređaja s liste, bilo da se radi o novom gaming stolcu, mišu ili rasvjeti.

pro-cool.jpg

X-cool.jpg


Gamenote stolac GC937 crno-crvena

stolac.jpg

ZA: Dobar stolac iznimno je bitan, bilo da je riječ o gamingu ili radnom mjestu. Dugotrajno i napeto igranje može biti vrlo naporno, a briga za zdravlje iznimno je važna. Ako tražite gaming stolac, svakako vam preporučamo Gamenote GC927. Ovaj atraktivan gaming stolac s pomičnim naslonom i dodatnim jastucima za leđa i vrat iznimno je udoban. Nasloni za leđa i ruke podesivi su na različite nagibe i visine te vam omogućuju da zaključate podesive dijelove u željenom položaju koji je najprikladniji za vas. Ovog Božića stolac može biti idealan poklon za ukućan čija će vam leđa biti zahvalna, a automatski možete zamijeniti stari, ofucani dio pokućstva. Stolac je standardno napravljen od umjetne kože i tekstila, a svi bitni dijelovi su metalni s plastičnim presvlakama. Općem dojmu pomaže odličan moderni dizajn koji je, naravno, gamerski, a opet dovoljno suptilan za svakodnevno korištenje u uredima, dječjim sobama, kao i na velikim LAN partijima i eSport natjecanjima. Sa stolcem dobivate dva jastuka za postavljanje idealnog položaja tijela, a stolac se dodatno podešava s polugama ispod samog sjedala. Podržava težine do 150 kg, tako da ga ni slavlje pogotka u Fifi 23 neće oštetiti.

Protiv: Kao i na svim stolcima s PVC presvlakom, važno je biti malo pažljiv jer je taj materijal ipak malo manje otporan od prirodne kože.

 

Max. težina: 150 kg

Širina sjedala: 40 cm

Dubina sjedala: 50 cm

Visina naslona za ruke: 24 cm

Nagib: do 180°

Viđeno u: handyshop.hr

Cijena: 1.179,00 kn/ 156,48 €

 


LOGITECH Gaming G502 X Plus RGB

mis.jpg

ZA: Ovaj kultni miš u novom izdanju osvojio je gaming svijet svojim mogućnostima. Ako imate nekoga tko aktivno igra, ovo će mu biti pravi upgrade u performansama, a ovakav miš lagano se nađe i kod kuće, u rukama casual igrača. Dobivate najnovije hibridne mehaničko optičke switcheve u tipkama, wireless povezivost bez ikakvih nedostataka u odnosu na žičanu verziju, Logitech HERO 25K optički senzor pokreta i, naravno, popularan dizajn s pametnim rasporedom tipki za brz pristup. Baterija na jednom punjenju traje između 37 i 130 sati, ovisno o RGB osvjetljenju na samom mišu, koje je naravno prisutno i programibilno pomoću softvera. HERO 25K senzor podržava do 25,600 DPI, 400 IPS i sve to bez umjetnog ubrzavanja ili filtriranja pokreta. Na kraju dana, dno miša podržava POWERPLAY nastavak koji zajedno sa POWERPLAY podlogom miša osigurava bežično punjenje kako igra nikada ne bi morala stati. Masa novog miša smanjena je na svega 89 grama, što ga stavlja u prosječnu težinu modernih miševa, pogotovo kada uračunamo sve dodatne funkcije. Sam miš ima čak 13 programibilnih gumba od kojih samo scroll valjak zauzima njih pet. Naime, osim klasičnog micanja, može se pritisnuti prema dolje, ali i nagnuti na lijevu ili desnu stranu, tako da dobivate još dva funkcionalna gumba. Osim njega, odmah ispod imate dva dodatna gumba od kojih jedan standardno mijenja DPI, a drugi otključava i zaključava infinite scroll funkcionalnost. Na dnu miša imate noge od PTFE materijala za vrhunske performanse klizanja, sve u cilju boljih performansi.

Protiv: RGB efekti oduzimaju značajno vrijeme od trajanja baterije između punjenja.

 

Masa: 89 g

Povezanost: Žica, Lightspeed wireless

Punjenje: USB, Powerplay wireless

Gumbi: 13 programabilnih, opto-mehanički glavni gumbi

Baterija: 37 do 130 sati trajanja

Viđeno u: links.hr

Cijena: 1.299 kn / 172,41 €

 


MaxMobile selfie držač RGB LED Ring tripod MJ26 10˝

max-mobile.jpg

ZA: Stalak za snimanje slika i videa pomoću mobitela dobar je odabir za svakoga tko je aktivan na društvenim mrežama. Idealan je za snimanje videa za YouTube, Instagram, TikTok, kao i za snimanje fotografija visoke kvalitete s profesionalnim izgledom. Držač dodatno na sebi ima i RGB osvjetljenje u obliku prstena kako bi bolje rasprostro svjetlo i dao mekši izgled osvjetljenja na slikama. Ring s osvjetljenjem moguće je rotirati za 360° kako bi ga prilagodili kutu koji vam je potreban za snimanje. Može se sklopiti i lako prenositi. Visina tripoda može se podesiti do max. 160 cm (186 cm s lampom). Tri su razine osvjetljenja (toplo, hladno, žuto/warm light, cold light, soft light), a 3000k (hladno/plavo) - 6000k (toplo/žuto) je raspon boja. LED lampa ima promjer 26 cm (10˝), pa je samim time i lako prenosiva. Napaja se putem USB utora od 5 V, odnosno, osim toga što je kompatibilno s računalima i laptopima, može se upaliti preko bilo kojeg punjača mobitela s USB-A utorom, kao i preko power banka. To znači da ga možete iskoristiti i van kuće za bolje osvjetljenje. Za preciznije rezultate, možete prilagoditi svjetlinu od 10% do 100% snage. Osim topline, svjetlo možete postaviti i u nekoliko različitih boja i dinamičnih efekata putem kontrolera ugrađenog u žicu od napajanja. Stalak koristi standardni navoj tako da ga dodatno možete koristiti i za montiranje drugih uređaja manjih težina.

Protiv: Limitiran izbor boja putem integriranog kontrolera.

 

Potrošnja: 5V, USB-A

Sučelje: Kontroler na žici napajanja

Visina stalka: Do 160 cm (186 cm s lampom)

Kompatibilni mobiteli: Širina uređaja mora biti 5,5-8,5 cm

Rasvjeta: LED bijela (3000k-6000k), boje

Viđeno u: handyshop.hr

Cijena: 279,00 kn/ 37,03 €

 

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU

BEZ LUTANJA ZA BOŽIĆNI ŠOPING

To je to vrijeme godine. Da, morate razmišljati o poklonima za druge, ali i vi zaslužujete novu tech poslasticu.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju: Cool stuff - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.