Božićni palac gore za kupnju: Koji fitness sat kupiti?

Božićni palac gore za kupnju: Koji fitness sat kupiti?

Suputnik za svaku avanturu

Ovo je odlično vrijeme za razmišljanje o novogodišnjim odlukama, a kupnja pametnog sata koji će pratiti brojne fitness parametre svakako će pomoći u odluci da se nova godina započne aktivno.

Osim svakodnevnog atraktivnog dodatka svakom outfitu, pametni satovi mogu pratiti vaš napredak i prezentirati vam vaše rezultate kroz pregledne statistike, što će svakako nagnati korisnike na postizanje još boljih rezultata u budućnosti. Ova kategorija također nudi široku cjenovnu ponudu, pa je lakše odabrati idealan poklon.

 PRO-sat.jpg

 X-sat.jpg


Garmin VENU SQ2

 garmin.jpg

Za: Kako i sam naziv (Square) govori, riječ je o pravokutnoj verziji Garminovog popularnog AMOLED fitness sata. Sat dolazi u 40 mm veličini, što znači da će dobro stajati i na manjim rukama, a ostaje pregledan i lako čitljiv zahvaljujući obliku. Idealan je i za one koji rekreaciju provode u zatvorenom jer se ekran bolje vidi od klasične Garmin ponude, a viša rezolucija dopast će se i svakodnevnim korisnicima koji žele i atraktivno lice sata. Zaslon ima 1,41” dijagonalu s 320 x 360 AMOLED rezolucijom i teži svega 38 grama. Ovisno o tome kako se koristi, baterija traje oko 11 dana u standardnom načinu rada, a s GPS praćenjem između 20 i 26 sati. Vodootporan je s 5 ATM certifikatom i time podržava plivanje u bazenu. Koristi najmoderniji Garminov senzor za praćenje pulsa, disanja, oksimetrije i spavanja, a iz dobivenih vrijednosti može vam izračunati jedinstvene parametre poput Body battery-ja koji vam ukazuje na umor tijela, vrijeme za odmor, stres i druge detalje. Kada gledamo specifično sportove, ovaj sat prati korake, određuje ciljeve rekreacije kako biste se mogli poboljšati, računa potrošene kalorije itd. Može pratiti ponavljanja u teretani, kardio i HIIT vježbanje, vježbe snage i druge specifične pokrete poput joge i pilatesa. Tu je, naravno, i velik broj specifičnih vježbi i sportova koje sat može pratiti, a koje zatim šalje na GarminIQ aplikaciju na mobitelu, tako da lako vidite svoje performanse i rezultate vježbanja. Dobivate i moderne funkcije poput detekcije padova, poziva pomoći i LiveTrack. Satom, naravno, možete i beskontaktno plaćati.

Protiv: Sat dolazi u samo jednoj dimenziji, pa nije idealan za veća zapešća. Za veće modele morat ćete uzeti Venu 2 model.

 

Zaslon: AMOLED, 320 x 360 piksela

Dijagonala: 1,41”

Trajanje baterije: Do 11 dana

Sustav: Garmin OS

Debljina i masa: 11,1 mm, 38 g

Viđeno u: www.garmin.com/hr

Cijena: 2.035,00 kn / 269,99 EUR

 


Fitbit Versa 3

0090797_pametni-sat-fitbit-versa-3-hr-gps-pametne-obavijesti-crni-copy.jpg

Za: Jedan od ponajboljih mainstream fitness pametnih satova koji se odlikuje tradicionalno odličnim fitness mogućnostima, ali i dodatnim funkcionalnostima poput integriranog GPS-a. Sat je vrlo lagan, posjeduje integrirani mikrofon i zvučnik i vrlo modernog je dizajna. Vodootporan je od dubine od 50 metara. Omogućuje 24/7 praćenje otkucaja srca, kao i praćenje aktivnosti, faza spavanja i još mnogo toga. Podržava i Fitbit Pay beskontaktno plaćanje.

Protiv: relativno mali izbor što se tiče aplikacija, nije kompatibilan sa starijim narukvicama

 

Zaslon: AMOLED, 336 × 336 piksela

Dijagonala: 1,58”

Trajanje baterije: Do 6 dana

Sustav: Fitbit OS

Debljina i masa:12,4 mm, 28,5 g

Viđeno u: svijet-medija.hr

Cijena: 1.399 kn/ 186 EUR

 


Samsung Galaxy 5 Watch

 galaxy-5-watch.jpg

Za: Želite li moderan lifestyle pametni sat s dobrim fitness mogućnostima, Galaxy Watch 5 mogao bi biti dobar odabir. Ponajprije stoga što je ovo vrlo kvalitetan pametni sat opremljen s jednim od ponajboljih softverskih sučelja, Wear OS-om. Performanse su mu odlične, a posjeduje i velik broj senzora zdravstvenih funkcija. Može pratiti otkucaje srca, kisik u krvi i srčani ritam (EKG). Podržava aplikacije poput Samsung Healtha, Strave ili Nike cluba. Posjeduje i neke druge napredne funkcije, poput brzog punjenja baterije (50% za pola sata).

Protiv: nije klasičan fitness sat, trajanje baterije je prilično kratko, oslanja se na dodirni okvir

 

Zaslon: AMOLED, 396 × 396 piksela

Dijagonala: 1,2”

Trajanje baterije: do 50 h

Sustav: Wear OS

Debljina i masa: 9,8 mm, 28,7 g

Viđeno u: instar-informatika.hr

Cijena: 1.519 kn/ 202 EUR

 


Amazfit GTS 3

 amazfit-gts-3.jpg

Za: Ako tražite nešto jeftiniji ulazni model fitness pametnog sata, Amazfit nudi vrlo dobre mogućnosti s obzirom na cijenu. Posebno stoga što je riječ o vrlo robusnom uređaju koji je cjenovno pristupačan, što je rijetkost u svijetu nosivih uređaja. Omogućuje praćenje aktivnosti, spavanja, otkucaja srca, kisika u krvi, a dolazi i s GPS-om. Velika prednost je i prilično dugo trajanje baterije i jednostavnost korištenja. Premda ne posjeduje hrpu naprednih opcija, ima podršku za Amazonovu Alexu.

Protiv: Ovaj sat ne posjeduje integrirani zvučnik, ne podržava instalaciju aplikacija iz drugih izvora niti NFC

 

Zaslon: AMOLED, 450 × 390 piksela

Dijagonala: 1,75”

Trajanje baterije: Do 12 dana

Sustav: Zepp OS

Debljina i masa: 8,8 mm, 24,4 g

Viđeno u: chipoteka.hr

Cijena: 899 kn/ 119 EUR

 

 


Apple Watch Series 8

 apple-watch-series-8.jpg

Za: Ako ste ponosni vlasnik nekog od iPhone uređaja, Appleov Watch u najnovijoj verziji svakako će biti idealan nosivi uređaj za vas. Ponajprije se odlikuje impresivnim 1,9” OLED ekranom svjetline od 1000 nita koji izgleda odlično. Radi iznimno brzo, a najnovija verzija Watch OS-a donosi mnoštvo korisnih podataka za praćenje fitnessa kao i veliki broj raznih lica sata. Dok vježbate, možete vidjeti svoje zone aktivnosti otkucaja srca, visinu, snagu trčanja i duljinu koraka. Konačno, Apple Fitness+ pretplata uključuje velik broj korisnih videa s primjerima vježbi.

Protiv: iznimno visoka cijena, trajanje baterije je vrlo kratko, nije kompatibilan s Android telefonima

 

Zaslon: LTPO OLED, 484 × 396 piksela

Dijagonala: 1,9”

Trajanje baterije: Do 1 dan

Sustav: Watch OS

Debljina i masa: 10,7 mm, 38,8 g

Viđeno u: ekupi.hr

Cijena: 3439 kn/ 456 EUR

 

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU

BEZ LUTANJA ZA BOŽIĆNI ŠOPING

To je to vrijeme godine. Da, morate razmišljati o poklonima za druge, ali i vi zaslužujete novu tech poslasticu.

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju: Koji fitness sat kupiti? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.