Vidilab specijal: Božićni palac gore za kupnju- Koji hardver kupiti u 10 kategorija

Vidilab specijal: Božićni palac gore za kupnju- Koji hardver kupiti u 10 kategorija

Ovo želite pokloniti sebi

Kao i svake godine prije dolaska djedice s poklonima, za vas smo istražili kojim se tehno-stvarčicama možete počastiti u deset atraktivnih kategorija

Neki blagdansko razdoblje iščekuju zbog kolača, francuske i sarme, a drugi u tih par dana mira i veselja žele raspakirati omiljeni gadget i igrati igre, namještati opcije na pametnom satu ili uloviti mobitel na sniženjima. Koje god bile vaše navike, a nadam se da uključuju i sarmu, ovo vrijeme godine je odlično za kupovanje elektroničkih uređaja, komponenti, gadgeta, laptopa i ostalog hardvera, jer cijene znaju biti zamjetno niže. Ako još niste odabrali točno koji model želite kupiti, ali znate da želite prijenosnik, mobitel ili televizor, posao biranja obavili smo umjesto vas. Kroz deset kategorija u našem specijalu Božićni palac gore za kupnju donosimo preporuke što se isplati potražiti na blagdanskim sniženjima. Nama je svejedno kupujete li poklon sebi ili će vama dragoj osobi djedica donijeti cool gadget, ali iz naše perespektive takav će poklon uvijek biti dobrodošao. Ako ste već kupili čarape, ma ostavite u paketu i njih.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJI FLAGSHIP TELEFON ODABRATI

TOP 5 PAMETNI TELEFONI

Pametni telefoni i dalje su među najpopularnijim hardverom. Ako se želite počastiti novim flagship smartphoneom za blagdane, pročešljali smo ponudu hrvatskih trgovina i probrali top modele koje se isplati potražiti na sniženjima.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJI GAMING LAPTOP KUPITI

GAMING LAPTOPI KOJE VRIJEDI POTRAŽITI

Planirate li se počastiti novim gaming strojem za blagdane, pročešljali smo ponudu hrvatskih trgovina i probrali zanimljive gaming laptope koje se isplati potražiti na sniženjima.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU - KOJI JEFTINI MOBITEL KUPITI?

PRISTUPAČNI MOBITELI

Srednja i niža kategorija pametnih telefona sada ima jako dobre specifikacije koje mogu u mnogome konkurirati i jačim modelima. Mi smo odabrali ponajbolje iz te pristupačne klase.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJE GAMING SLUŠALICE KUPITI?

GAMING HEADSET ZA OPAKO IGRANJE

Za potpunu imerziju u svijet igara za vaše seanse nabavite si gaming slušalice koje dolaze s raznim naprednim tehnologijama. Ako se odlučite tražiti headset za blagdane, pročešljali smo ponudu hrvatskih trgovina i probrali top modele koje se isplati potražiti na sniženjima.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJE IN-EAR SLUŠALICE ODABRATI?

TOP 5 IN-EAR SLUŠALICA

In-ear slušalice su među najpopularnijim gadgetima s velikim rasponom modela, kvalitete i featurea. Tražite li slušalice za blagdane, pročešljali smo ponudu hrvatskih trgovina i probrali top modele koje se isplati potražiti na sniženjima.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: ODABERITE NAJBOLJI POVOLJAN LAPTOP

KOJI PRISTUPAČNI LAPTOP KUPITI

Potražnja za laptopima značajno je narasla, što radi novih uvjeta školovanja i poslovanja, što radi značajnog rasta cijena PC komponenti.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJI TV KUPITI?

TOP 5 PREMIUM TV-A

Ako su veliki blagdanski popusti primjetni na nekom specifičnom uređaju, onda je to svakako kod televizora.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJI GAMING MONITOR KUPITI?

NAJBOLJI GAMING MONITORI

Božićni šoping svakako ne može proći bez da zavirimo u ponudu najnovijih gaming monitora.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: KOJI PAMETNI SAT KUPITI?

PET SMARTWATCH ODABIRA

Probrali smo pet ponajboljih trenutačno dostupnih pametnih satova na našem tržištu koji pokrivaju lifestyle i fitness podkategorije.

BOŽIĆNI PALAC GORE ZA KUPNJU: ŠTO JE NAJBOLJE ZA GAMING?

TOP GAMING KONZOLE

Probrali smo najbolje alternative za PC gaming stroj u Božićnom specijalu za kupnju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.