Najbolji Tech pokloni za Valentinovo - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Najbolji Tech pokloni za Valentinovo

Najbolji Tech pokloni za Valentinovo

Izbor velik kao srce

Razloga za darivanje vaših najdražih nikada nema dovoljno te vam se sada pruža savršena prilika da voljenoj osobi kupite nešto što će moći koristiti.

Prilike za veća druženja nemamo već neko vrijeme, a šetnje po hladnom vremenu nisu svima idealne. Dobar dio ljudi tako ipak slobodno vrijeme puno više provodi kod kuće, često u potrazi za novim oblikom zanimacije. Zato smo za vas pripremili pregršt gadgeta u nekoliko kategorija, idealnih za poklon, bilo njoj ili njemu.

Naravno, izbor je ogroman pa smo tako i za svaku kategoriju ponudili nekoliko zanimljivih opcija ili alternativa s različitim funkcijama i specifikacijama. Ako još uvijek niste sigurni oko konkretnoga poklona, svakako pogledajte što smo sve odabrali jer se upravo ovdje možda nalazi idealan poklon koji biste htjeli, ili barem prijedlog od kojeg biste mogli krenuti u potragu. Svaka kategorija ima i nekoliko cjenovnih rangova kako biste vidjeli što se može dobiti u spektru ponude.

Imamo, naravno, računalne periferije, no zanimljiva tehnologija obuhvaća daleko više mogućnosti te može olakšati život na puno ponekad neočekivanih načina. Tako imamo pametne satove, dodatke za rekreaciju, slušalice velike i male, atraktivne kamere za bilježenje uspomena, poneki prijenosni gadget za trenutke kada se nađete udaljeni od svojih standardnih prostorija.

Ove godine vidimo i eksploziju pametnih vaga koje, osim težine, mogu očitati i pregršt drugih informacija te vas usmjeriti ka idealnom fizičkom stanju daleko preciznije od same težine. Za one željne vizualnih promjena, pametna rasvjeta zajedno sa pametnim asistentima uistinu može promijeniti ambijent, kao i dati priliku da izrazite svoju osobnost kroz životni prostor. Dok je većina proizvoda namijenjena njemu kao i njoj, neki su ipak dizajnom i izgledom više fokusirani na jednu stranu.

Proizvođači često u tom slučaju proizvode modele u više boja, opciju koju svakako uključujemo u našu listu.

 

 

Pametni satovi

Pametni satovi više se ne mogu smatrati nekakvim novim krikom tehnologije te svi više-manje znamo što možemo od njih očekivati. Ponuda satova je dovoljno bogata da si svatko može izabrati neki koji će mu se dopasti kako izgledom tako i mogućnostima.

 

Poklonite idealnog suputnika za Valentinovo

Mobiteli se u starter kategoriji i te kako natječu za svakog korisnika te istovremeno nude vrhunske performanse koje će se svakako osjetiti ako s njime mijenjate model star više godina.

 

Over-ear slušalice

Ponekad jednostavno trebate malo vremena za sebe bilo da je riječ o glazbi, multimediji ili igri. Dobre slušalice svakoga će impresionirati jer je razlika u kvaliteti i te kako primjetna. Naravno, za Valentinovo imate i širok izbor boja te će jedna sigurno biti idealna.

 

Ostalo

Donosimo vam još vrlo zanimljivih uređaja koji bi svakako mogli zainteresirati svojim mogućnostima po kući te donijeti malo "smart" funkcija u vaš dom.

 

Miševi koje svakako pogledajte kao poklon

Šansa je velika da kada netko kupuje novi PC ili laptop, periferija nije na prvom mjestu kada pričamo o kvaliteti. Solidan upgrade, ovisno o osobi kojoj poklanjate, možete naći u našem odabiru najboljih 5 miševa.

 

Najbolje In-ear slušalice za Valentinovo

 Razvoj in-ear slušalica eksplodirao je jednom kada su se razvili TWS (True Wireless) sustavi koji se ne povezuju žicama, već se samo izvade iz kutije i traju preko 6 sati kod nekih modela. Ponuda nije rezervirana za premium segment, te se solidni modeli mogu naći i po veoma prihvatljivoj cijeni.

 

Najbolji Gadgeti ovog Valentinova

U nadi da će se prije ili kasnije opustiti mjere, svojoj voljenoj osobi svakako poklonite nešto prijenosno jer tko zna, možda ćete ovog ljeta moći i do mora. Zato smo pod Gadgete složili atraktivne uređaje koji se lagano mogu poniljeti sa sobom, a nude izvor višesatne zabave, bilo da je riječ o glazbi ili multimediji. 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji Tech pokloni za Valentinovo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.