Božićni palac gore za kupnju: Top 5 monitora

Božićni palac gore za kupnju: Top 5 monitora

Koji monitor kupiti?

Monitori su ključan dio računala, bilo da se radi o stolnom PC-ju ili želite proširiti radnu površinu laptopa. Odabrali smo pet atraktivnih modela koje se isplati potražiti u predblagdanskoj kupnji. 

Smatramo da bi svaki build trebali i početi upravo s monitorom, s obzirom na to da će o njemu ovisiti i vaša potreba za ostatkom performansi u računalu. Složili smo listu vrlo atraktivnih monitora s kojima ne možete pogriješiti, no naravno, svaki će pružiti drugačije iskustvo. Imajte na umu da za navedene monitore treba imati i solidna računala.

Philips 242E1GAJ s markicom

Philips 242E1GAJ

Za: Ovo je idealan monitor za svakodnevnu uporabu, a ako odlučite nešto i zaigrati, svakako ćete imati garantirano dobar provod. Riječ je o monitoru FullDH rezolucije i dijagonale od 24 inča, što ga i dalje čini dovoljno kompaktnim bez da zauzme kompletan stol. Naoružan je VA matricom za prikaz sadržaja visokim 3000:1 kontrastom te ćete sigurno uživati u multimediji. Uz to, maksimalna brzina osvježavanja iznosi 144 Hz te podržava FreeSync tehnologiju tako da će i gaming biti vrlo oštar i jasan.

Protiv: Stalak nudi jednu postavku visine te monitoru možete mijenjati samo nagib. Naravno, tu je i dosta plastike.

Veličina ekrana: 24 inča
Tip panela: VA
Tip sinkronizacije: FreeSync
Cijena: 1.240,00 kuna

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.