Palac gore za kupnju: Koje slušalice odabrati?

Palac gore za kupnju: Koje slušalice odabrati?


Slušalice su idealan gadget, bilo da se radi o gaming modelima za višesatno Battle Royal igranje ili bluetooth audio slušalicama za besprijekoran zvuk u pokretu.

Odabrali smo pet vrhunskih modela iz više kategorija.

Palac gore max mobile
MaxMobile D08 TWS BT

ZA:Sve više mobitela prestaje stavljati 3,5 mm utor za žice, što smatramo odličnom prilikom da pogledate kakvih se sve wireless slušalica može pronaći. Do kvalitetne reprodukcije glazbe ne treba vam puno novaca, te za svega 300 kuna ove True Wireless slušalice nude vam vrhunsko iskustvo slušanja. Sa mobitelom se povezuju čim ih izvadite iz kutije, a bez punjenja mogu svirati i do četiri sata. Za punjenje im treba nešto više od sat vremena, a BT 5.0 osigurava čvrstu konekciju.
PROTIV: Nemaju nikakvu garanciju oko otpornosti na vodu pa je potrebno biti pažljiv i zaštititi ih u slučaju da vas uhvati pljusak.

Masa: 9,4 grama
Tip slušalice: TWS in-ear
Konektivnost: Bluetooth 5.0
Cijena: 299,00 kn

 


Palac gore philips slusalice

Philips TAPH805BK/00

ZA: Philips je ovim slušalicama ponudio vrhunske performanse premium proizvoda za pola cijene. I dalje naravno nose impresivnu cijenu, no zato donose i brojne funkcije. Osim naravno premium dizajna koji nam se dopao i lompaktne kutije u koju ih se sprema, slušalice se koriste “touch” površinom na desnoj slušalici. Za dodatne kontrole koristi se i malena poluga na dnu slušalica. Glavni feature je vrlo dobar noise-cancelling efekt koji aktivno suzbija vanjske zvukove, ili ih pak pojačava, vosino o vašoj želji. Uz to dobivate do 30 sati neprestane glazbe, a slušalice imaju i brzo punjenje.
PROTIV: Kontrole na slušalicama ipak bi mogle biti malo preciznije, pogotovo korištenje poluge na dnu slušalica ne ulijeva osjećaj dugotrajnosti.

Masa: 235 grama
Tip slušalice: On-ear slušalice
Konektivnost: Bluetooth 5.0
Cijena: 1.199,00 kn


Palac gore sonyslusalice

Sony WH-1000XM3

ZA: Lagano najbolje slušalice kada pričamo o premium ponudi punoj naprednih funkcija. Ova serija slušalica vodeća je kada pričamo o aktivnoj izolaciji zvuka, a ujedno podržava napredne codsece za prijenos visokokvalitetnog audio sadržaja bežično. Sve mogućnosti do najmanjeg detalja mogu se kontrolirati robusnom aplikacijom koja vam otvara nova vrata slušanja glazbe u miru.
PROTIV: Cijena je uvijek bolna točka ovakvih uređaja, a prijenos visoke audio kvalitete znači i pokoji gubitak signala što naravno nije idealna pozicija za one koji žele najbolje.

Masa: 255 grama
Tip slušalice: Over-ear
Konektivnost: 3,5 mm žica, Bluetooth
Cijena: 2.799,00 kn


Palac gore Logitech G PRO X

Logitech G PRO X

ZA: Logitech slušalice bez puno jeftine plastike? Može i može. Ove slušalice imaju atraktivan premium dizajn te odlične 50 mm drivere koji će vam se dopasti za više od samo gaminga. Dobivate jastučiće od umjetne kože, ali i one spužvaste pa birajte što vam se više dopada. Slušalice imaju i solidnu softversku podršku sa brojnim featurima te mogu zvučati odlično i kod obavljanja poziva.
PROTIV: Ovdje se ipak radi o slušalicama koje nemaju wireless mogućnosti pa ipak treba dati obzira i visokoj cijeni, koju djelomično plačate i za izgled.

Masa: 320 grama
Tip slušalice: Over-ear
Konektivnost: 3,5 mm žica
Cijena: 949,00 kn


Palac gore philips hyperx cloud mix

HyperX Cloud MiX

ZA: HyperXova Cloud serija generalno ima odličnu ponudu slušalica, no sve slušalice počele su nuditi gitivi jednake feature. MIX model zato dolazi sa jedinstvenim prijedlogom, a to je hibrid gaming i audio slušalica. Kada želite instantnu responzivnost jednostavno žicom povežite slušalice, a mikrofon utaknite u utor za njega. Jednom kada je gaming gotov, slušalice možete ponijeti sa sobom jer imaju bateriju te se Bluetoothom mogu povezati sa vašim pametnim uređajima.
PROTIV: Svestrane slušalice dolaze i sa visokom cijenom, te su na težoj strani ponude.

Masa: 275 grama
Tip slušalice: On-ear slušalice
Konektivnost: Bluetooth 4.2
Cijena: 1.449,00 kn

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju: Koje slušalice odabrati? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.