Božićni palac gore za kupnju- Koji jeftini mobitel kupiti?

Božićni palac gore za kupnju- Koji jeftini mobitel kupiti?

Božićni palac gore za kupnju- budget telefoni

Ponuda mobitela do 1500 kn vrlo je šarolika, no ispod nekih kriterija ne biste se smjeli spuštati, čak ni za tako nisku cijenu.

Ako nas pitate, minimalni hardverski kriteriji za kupnju mobitela u ovoj cjenovnoj kategoriji u razdoblju od sljedeća tri mjeseca trebali bi biti: izlazak u 2019. (unatrag godinu dana), Android Pie, osmojezgreni procesor, 4 GB RAM-a, 64 GB memorije te USB-C utor. Sukladno tome, testirali smo pet mobitela dostupnih na domaćem tržištu koji udovoljavaju ovim značajkama, a čiji će konačni odabir ovisiti o nijansama i vašim osobnim preferencijama.

 

Cubot QuestISTAKNUTO

Cubot Quest

Cubot Quest

ZA: U domeni robusnih, tzv. “rugged” mobitela, teško ćete naći bolji deal od Cubot Questa. S kvalitetnim kućištem, Corning Gorilla Glass 5 staklom s prednje strane te certifikatom IP 68 trebali biste biti spremni na bilo kakvu avanturu u prirodi. Telefon dolazi s osmojezgrenim procesorom, kombinacijom 4 GB radne i 64 GB interne memorije i s gotovo čistim Andorid 9.0 Pie operativnim sustavom.

PROTIV: Specifikacije su mobitela, izuzev navedenih minimalnih hardverskih kriterija, skromne, no korisnici kojima je bitnija otpornost od malo bolje kvalitete ekrana i zaslona, neće to zamjeriti.

Zaslon: 5.5” 1440 x 720 IPS
Čipset: 8 x 2.0 GHz Cortex-A53
Kamera: 12 MP (2 MP) / 8 MP
Baterija: 4000 mAh
Cijena: 1.399,00 kn
Viđeno u: Se-Mark


(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju- Koji jeftini mobitel kupiti? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.