Televizori do 4000 kuna

Televizori do 4000 kuna

Palac gore za kupnju: Televizori do 4000 kuna

Budući da je naš ovomjesečni usporedni test posvećen televizorima do 10000 kuna, rangu u kojem se spajaju donekle prihvatljiva cijena s najnovijim tehnologijama, odlučili smo se mjesec dana uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji ponuditi i pregled jeftinijih modela.

 

Prvo što će vam upasti u oči je razlika u veličini modela, pa tako u televizorima koje smo pronašli u hrvatskim trgovinama dominira dijagonala od 43 inča, dok su u našem usporednom testu dijagonale išle do 65 inča. Osim toga, nakon detaljnog pregleda stanja na tržištu pronašli smo modele koje definitivno možemo preporučiti, ali i objasnili na što definitivno trebate pripaziti prilikom kupnje novog velikog televizora. Svi modeli u ovomjesečnom Palcu gore za kupnju su LED LCD, dok i u ovom pregledu dominiraju modeli UHD rezolucije koja je definitivno postala standard, baš kao i smart TV opcije, a ima čak i modela koji podržavaju reprodukciju HDR sadržaja.

TCL U43P6046

TCL U43P6046

ZA: Visoka gustoća piksela, HDR10 i Android uz prilično nisku cijenu čine ovaj TCL-ov model jednim od najboljih televizora po omjeru uloženog i dobivenog. Android ovaj televizor čini mnogo svestranijim i fleksibilnijim jer se radi o mnogo otvorenijem operacijskom sustavu od onih konkurentskih proizvođača.

PROTIV: Glavna je mana ovog televizora blago ispodprosječna svjetlina, što je za očekivati s obzirom na njegovu opremljenost i nisku cijenu. Prosječan korisnik teško će moći primijetiti da se radi o nešto manje osvjetljenom panelu, no ako ste osjetljivi na najmanji manjak svjetline, preporučamo da zaobiđete ovaj model.

Dijagonala zaslona: 43“ / 110 cm
Rezolucija zaslona: 3840 x 2160
HDR: HDR10
Frekvencija osvježavanja: 60 Hz
Masa: 7,8 kg
Cijena: 3699,00 kn
Viđeno u: Emmezeta

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Televizori do 4000 kuna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.