Božićni vodič za kupnju: Koji monitor odabrati - 3.3 out of 5 based on 3 votes
Božićni vodič za kupnju: Koji monitor odabrati

Božićni vodič za kupnju: Koji monitor odabrati

Nova era gaminga

Kada pričamo o računalima i komponentama, monitor se često zadnji pojavi na listi premda nam upravo on predstavlja najbitniju komponentu kvalitete doživljaja sadržaja kojeg konzumiramo.

Vrijeme FullHD monitora je prošlo te se valja okrenuti boljoj rezoluciji , imajući na umu grafičku karticu u našem računalu. I tu vrijedi naravno da kvaliteta nosi cijenu, no iznenadili bi ste se koliko se ta cijena spustila unazad par godina. Donosimo vam najbolje monitore za poklon ovih blagdana bez nekih pretjeranih ekstrema. Bitno je samo da rezolucija zadovoljava 1440prazlučivost prikaza.

Dell UltraSharp U2515H palac NOVI
Dell UltraSharp U2515H


Za: Odličan prikaz slike te visoka svjetlina zahvaljujući IPS tehnologiji daju ovom monitoru prekrasan prikaz slike. Odaziv od 6ms osigurava i solidne performanse u gamingu gdje će samo okorjeli fanovi FPS naslova primijetiti mućenje slike kod brzog micanja.
Protiv: Kontrast bi mogao biti malo bolji, kao i maksimalna svjetlina što su polja gdje konkurencija nadmašuje, no s nekim drugim nedostacima gdje ovaj uređaj briljira.
Veličina ekrana: 25 inča
Dubina boje: 8 bitna
Maksimalna svjetlina: 350 nits
Tip panela: AH-IPS
Tip sinkronizacije: Nema
Cijena: 2754
Viđeno u: Links

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.