Božićni vodič za kupnju: Koji pametni sat odabrati - 3.0 out of 5 based on 4 votes
Božićni vodič za kupnju: Koji pametni sat odabrati

Božićni vodič za kupnju: Koji pametni sat odabrati

Sportski šmekeri

Moderni pametni satovi mogu se ugrubo podijeliti u dvije kategorije uređaja: modne dodatke za geekove i ostalu modno-tehnološki osviještenu svitu te praktične fitness spravice za sportaše i rekreativce.
Zašto ne bi mogli biti oboje? Ovdje preporučujemo sportske, ali performansama i kvalitetom izrade moćne i dizajnom atraktivne pametne satove, koji spadaju u sam vrh ponude obiju kategorija. Doduše, određeni satovi više naginju profesionalnoj uporabi, a drugi se pokušavaju odrediti prema sintagmi "sportska elegancija", no smatramo da će svatko s dovoljno dubokim džepom u opisu pronaći sat za sebe ili za poklon dragoj osobi. Odabrali smo set premium sportskih pametnih satova pa je, sukladno tome, i cijena ovih uređaja visoka.


Apple Watch palac gore

Apple Watch Series 3 Nike+ 


Za: Sportska inačica Appleova pametnog sata posebna je po svom rupičastom, prozračnom remenu, idealnom za sportaše koji se stalno znoje. Osim toga, nema razlike u samim performansama i kvaliteti izrade u odnosu na "običnu" verziju. Sat je vrlo brz, a krasi ga odličan OLED ekran zaštićen Ion-X staklom. Od općenitih novosti, tu je barometarski visinomjer za preciznije praćenje aktivnosti poput planinarenja. Mobitel može deklarativno "zaroniti" do 50 metara dubine, no preporuča se da ga koristite samo za plivanje, jer pri ronjenju ne bi izdržao pritisak. Apple Watch Series 3 Nike+ dodatno ima integraciju sa Siri, Apple Payom i nizom odabranih sprava za vježbanje. Baterija traje do dva dana.

Protiv: U Hrvatskoj je teško naći LTE model, a i onda možete upariti eSim karticu samo preko jednog operatera. Uz pametni sat, obavezno morate imati iPhone mobitel, čak i ako mislite kupiti LTE verziju. Siri ne govori hrvatski.

Zaslon: 1,65", OLED, 312x390
CPU, radna i interna memorija: Apple S3, 768 MB, 8 GB
OS: iOS
Senzori: barometarski visinomjer, senzor otkucaja srca, akcelerometar, žiroskop, svjetlosni senzor
Povezivost: GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, odabrane sprave za vježbanje u teretani (ovisi o proizvođaču)
Baterija: Li-Ion
Vodootpornost: 5 ATM (do 50m dubine)
Dimenzije i masa: 42.5 x 36.4 x 11.4 mm / 32.3 g (bez remena)
Cijena: 3134 kn
Viđeno u: Extreme Digital

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.