Najbolji laptop za studente za općenitu fakultetsku uporabu

Najbolji laptop za studente za općenitu fakultetsku uporabu

Ako vaš fakultet ne zahtijeva posebnu uporabu preskupih i teških alata kao neki od spomenutih na ovoj kratkoj listi, ponudit ćemo vam, nadamo se, kvalitetnu uputu za kupnju solidnog prijenosnika.

Zanimljivost je da od studenta politologije u 2017. čujete da programira u Pythonu, ali s prosječnim laptopom to ne bi trebao biti neki problem.
Ako idete na predavanja koja znaju potrajati, za bolje praćenje iz zadnjeg reda ili za ubijanje dosade potrebno je fokusirati se na kvalitetu displeja, ne na veličinu. Uz to je bitna i baterija ako ostajete na fakultetu ili idete na vježbe, a stvarno vam treba laptop za popunjavanje one bitne tablice podataka. Budući da  studiji traju neko vrijeme (naravno , dulje nego što bi trebalo), kvaliteta izrade osigurat će vam da laptop preživi što više studentskih dana, po mogućnosti i studentskih putovanja. Stvar koja se već godinama ponavlja jest: odaberite SSD jer, ako ga nemate, zaista ne znate što propuštate. Ako uređaj slučajno nema SSD, pri kupnji barem osigurajte da postoji mogućnist te nadogradnje. Osim SSD-a, naša je preporuka i3-7100U, 14-inčni IPS ekran i 8 GB radne memorije.

(Stranica 1 od 3)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 3)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji laptop za studente za općenitu fakultetsku uporabu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.