Televizori mjeseca - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Televizori mjeseca

Televizori mjeseca

Želite li gledati vrhunski šampanj šampanj novogodišnji program na našim televizijima, vjerojatno biste trebali preskočiti ovaj vodič kroz najbolje 4K televizore godine. No, imate li arhivu 4K filmova na UHD Blu-rayevima ili na nekom drugom formatu, svakako pročitajte prije kupnje ultimativnog UHD televizora.

Ne samo da je ovo 4K elita već su sve do jednog ovo HDR modeli, a to je tehnologija koja je navodno „sljedeća velika stvar“ u televizorima. Ovo su uređaji koji nisu za svačiji džep, ali filmofili i ljubitelji apsolutno najbolje slike znat će cijeniti nevjerojatan kontrast i prirodne vjerne boje na HDR televizorima.

Samsung UE65KS9502Samsung UE65KS9502 2

ZA: Velikih 65 inča impresivnog televizora. Jedan od najboljih uopće proizvedenih LED LCD modela je ova zakrivljena verzija serije koja počinje s 9 i time implicira kvalitetu, a HDR tehnologija najzaslužnija je za hvalospjeve o kvaliteti slike ovog modela. HDR je the next big thing na televizorima i donosi zapravo proširenje omjera kontrasta i vjernost prikaza boja, pri čemu je dio tajne u mnogo izraženijim svijetlim tonovima, a sve to donosi na koncu realniju i prirodniju sliku. Quantum Dot tehnologija, 4K rezolucija i HDR uz novi Tizen 2.0 Smart TV glavni su aduti ponajboljeg televizora godine. KS9500 briljira i na području zvuka, a ako već nismo spomenuli radi se o zakrivljenom televizoru.

PROTIV: 3D više nije velika stvar i to je odavno očito, a za one koji to i dalje žele neka zaobiđu ovaj skupocjeni telkač. Baš bi cijena mogla biti stavka koju bi u prvi plan stavili kao najočitiji minus. Iako, ovo je stvarno the televizor godine i za HDR mrcinu od 65 inča nakrcanu svim mogućim tehnologijama ovo i nije nerealna cijena. Ali, s druge strane u istom cjenovnom rangu LG već nudi OLED.

DIJAGONALA: 65’’
REZOLUCIJA: 3840 x 2160 piksela
TEHNOLOGIJA: LED LCD (HDR+SUHD)
SMART TV: Tizen 2.0
SUČELJA: 4x HDMI, 3x USB, LAN, optički, RF ulaz

CIJENA: 27.999,00 kn
VIĐENO U: Sancta Domenica

(Stranica 1 od 7)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 7)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Televizori mjeseca - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.