Palac gore za kupnju - Killer feature laptopi - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Palac gore za kupnju - Killer feature laptopi

Palac gore za kupnju - Killer feature laptopi

Umjesto jedne kategorije, ovaj mjesec smo se odlučili proširiti na killer-features, tj. na posebnosti koje pojedine laptope ističu od ostalih.

U ovom pregledu će stoga biti i gaming strojeva, ali i business perolakih prijenosnika, koji se po nekim karakteristikama ne ističu samo iz svoje klase nego i iz cjelokupne laptop ponude

Cool oprema za laptope: Lavolta Ergonomic Laptop Table

ZA: Dekadencijo, ima li ti kraja? Umjesto miševa i ine periferije, odlučili smo ponuditi zaista cool opremu za laptope. Međutim, ovaj objekt je toliko cool, da niti ne dopire do obala Lijepe naše. Za njega će ipak trebati biti dobar s poštanskim uredom, pa ga naručiti s Amazona. Radi se o stoliću koji služi za korištenje laptopa u krevetu, bez potrebe za postavljanjem laptopa na deku sa koje bi mogao povući prašinu i skratiti si životni vijek. Sviđa nam se metalna izrada s čvrstim nagibima, unatoč niskoj težini od 1,7 kg.

PROTIV: Potencijalni minus je podrška za laptope veličine do 16 inča, no nosivost iznosi velikih 15 kg, pa bi se uz ponešto manevriranja sigurno na njega mogla smjestiti i gaming zvijer – pod uvjetom da imate utičnicu uz krevet.

0 Lavolta Ergonomic Laptop Table

Cijena: £34,99

VIĐENO U: Amazon.co.uk

 

 

(Stranica 1 od 9)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 9)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju - Killer feature laptopi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.