Procurili detalji za nadolazeći Xiaomijev laptop - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Izvor: www.flickr.com

Procurili detalji za nadolazeći Xiaomijev laptop

Zadnje vrijeme kruže glasine kako Xiaomi počinje raditi i na laptopima, a najnovija od njih pokazuje i same specifikacije.

Kompanija Xiaomi najpoznatija je kod nas po svojim iznimnim i cjenovno prihvatljivim pametnim telefonima. Izgledno je da će se uskoro pojaviti čak i njihov laptop, ako je sudeći po glasinama. Iako se isprva govorilo o tome da će imati Intelov Atom, nove glasine pokazuju kako će se ipak raditi o Intelovom 14 nm Skylake procesoru.

Za pretpostaviti je da će sam dizajn biti sličan Appleovim proizvodima, nudeći verziju laptopa od 11 i 13 inča. Prema procurjelim slikama navodi se i kako će jedan od tih modela imati Intel Core i7-6500U procesor (2 jezgre, 4 threada) s taktom od 2,50GHz, te turbo brzinom do 3,10GHz. Jedino što je još poznato je da će imati 8 GB radne memorije. Iako nema potvrde još, prema glasinama navodi se kako oba notebooka neće imati ekran na dodir zbog uštede na cijeni i kako će imati predinstaliran Windows 10 sustav. Za očekivati je da će jedan od portova biti i Type-C, koji je sposoban dati i do 65 vata, što znači da će se pružiti mogućnost punjenja uređaja s tim portom. Ostale informacije trenutno nisu poznate.

Očekuje se kako bi predstavljanje ova dva notebooka trebala biti 27. srpnja gdje će se saznati koliko su ove glasine bile u pravu.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.