Lociranje djece preko GPS-a - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Lociranje djece preko GPS-a

Lociranje djece preko GPS-a

Molim za pomoć vezano za temu iz naslova.

Koju aplikaciju bih trebao instalirati na "pametne" telefone (moj, od djeteta i od žene) za lociranje djeteta preko GPS-a? Aplikacija bi trebala funkcionirati stvarno preko GPS-a; nešto kao IGo navigacija za automobile. Znači, bez mobilnog interneta ili Wi-Fi veze i bez nekakvih logiranja preko Gmaila ili Facebooka. Ako takvo nešto ne postoji možda postoji nekakav "špijunski" uređaj za GPS lociranje? Molio bih odgovor i na ovaj mail.

Srdačni pozdrav,
Bojan Petrunić


Pozdrav,
Postoje razni špijunski uređaji koji služe špijuniranju i nadgledanju, ali ne bismo se s njima ovaj put bavili.
Preko trgovina aplikacija dostupne su razne aplikacije koje preko internetske veze prate druge uređaje, ali sve te aplikacije troše jako puno bateriju i ona se dvostruko brže potroši.
Postoje i neke aplikacije koje ne troše pretjerano bateriju, ali čim je na mobitelu uključen GPS računajte na znatno kraće trajanje baterije. Google+ ne troši previše bateriju, ali nije baš uvijek najprecizniji jer nešto sporije radi osvježavanje. Device Manager služi praćenju mobitela preko weba, vidi se u svakom trenutku gdje se mobitel nalazi (putem te aplikacije se može upravljati pametnim telefonom na daljinu). Nedostatak svih tih aplikacija je da je dijete nedostupno ako se istroši baterija.
U Hrvatskoj se upravo pojavio uređaj koji je inače primarno namijenjen za praćenje kućnih ljubimaca, a naravno može (po)služiti i za praćenje osoba i vozila. Radi se o Tractive uređaju dostupnom u Mobis electronicu. Za njega trebate pretplatu od barem 40 kn mjesečno.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vezani sadržaj:


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.