FaceApp aplikacija

FaceApp aplikacija

Pozdrav redakciji i sretni vam nadolazeći blagdani,

Nadam se da ne gnjavim previše, no strašno me zanima jedna sitnica.

Bila sam s prijateljicom u šetnji prirodom te je ona, kao i ja, povremeno slikala selfie fotografije i postavila ih na Instagram.

Da ne duljim, kada sam kasnije pregledavala što smo mi to postavile, njezine fotografije izgledaju kao da se našminkala te su nekako bolje, iako sam sto posto sigurna da kada smo bile u šetnji ona nije bila našminkana.

Možete li objasniti kako da obradim fotografiju i našminkam se virtualno, a da to izgleda pristojno? Jer ona očito to zna, a ja ne!

Još jednom, puno srdačnih pozdrava iz Osijeka!
Jasmina, Osijek

 

Sretni blagdani i tebi Jasmina, kao i svim čitateljima.

Sigurno postoji poveći broj aplikacija koje mogu obraditi vaše fotografije „u hodu“ kako biste izgledali glamuroznije. Jedna od jednostavnijih za korištenje je FaceApp.

Aplikacija je sposobna jednim klikom učiniti vas puno mlađom, našminkati vas, pa čak i nasmijati iako se na originalnoj fotografiji ne smijete.

Sve što morate je uslikati jedan prosječan selfie. Prosječan bi značilo da nije mutan te da se ne nalazite na šarenoj podlozi. Dakle OK je slikati se u prirodi dok god je u pozadini vaše glave nebo ili zelena livada, no slikate li se ispred tapete mozaik uzorka, ta tapeta bi mogla uvelike pokvariti doživljaj ukoliko dodajete ili skraćujete kosu ili se želite suziti, odnosno želite „smršaviti“ na fotografiji.

Kako bi vam neke opcije postale dostupne bit će potrebno platiti pretplatu ili svaki put pri korištenju tog filtera pogledati reklamu u trajanju od 30 sekundi.

Nakon što ste primijenili jedan ili više filtera na vašem selfiju, moguće je spremiti fotografiju, ali i spremiti animiranu sekvencu kako od vas postepeno nastaje ta nova super „našminkana“ ličnost.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.