JBL E45BT

JBL E45BT

Totalno praktične

Dizajn modela E45BT prati trendove no bez pretjerane upadljivosti

JBL-ove on-ear Bluetooth slušalice nude dobar balans zvučne slike uz praktičnost bežične povezivosti, koja je postala sve poželjnijim dodatkom slušalicama dolaskom trenda uklanjanja 3,5-milimetarskog utora s pametnih telefona.

Na tvorničkim postavkama zvučna je slika prilično dobro izbalansirana te nudi jasne visoke tonove, dok su srednji tonovi nešto manje prisutni, no zadovoljavaju oštrinom kada se probiju. Niski su tonovi prisutni i precizni, no ovisnici o basu morat će se poigrati ekvalizacijom kako bi niski tonovi postali dovoljno prisutni za uživanje u elektroničkim žanrovima i efektima eksplozija u igrama.

Soundstage je nažalost ispodprosječan, tako da je efekt prostornosti prilično slab i nije uvijek moguće pozicionirati instrumente unutar pjesme. Kvaliteta je izrade zadovoljavajuća i, iako se radi o plastičnoj konstrukciji, E45BT ostavljaju dobar dojam jer se radi o kvalitetnoj plastici.

Metalni obruč daje ovim slušalicama dodatnu razinu čvrstoće koja će pomoći kod uzastopnog rastezanja obruča. JBL E45BT su vrlo udobne, pogotovo imajući na umu da se radi o on-ear slušalicama. Sila pritiska nudi dobar balans između sigurnosti i udobnosti, što uz mekane jastučiće daje vrlo dobro ergonomsko iskustvo.

Odlične su to slušalice za svaki dan koje nude performanse naglavnih slušalica bez pretjeranog žrtvovanja praktičnosti koja većinu korisnika odbija od ideje korištenja naglavnih slušalica.

Tvornička je krivulja vrlo dobro izbalansirana, no ako ste voljni poigrati se ekvalizacijom, JBL E45BT je lako prilagoditi mnogim žanrovima.

 

usporeni test slušalice pregled modela2

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za JBL E45BT

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

JBL E45BT - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.