U bojama: Narančasti detalji vizualno podižu ovaj combo, no ono što je ispod haube će zadovoljiti samo povremene igrače

SBox KM-10

U kamuflaži

KM-10 reklamira se kao tipkovnica i miš za gamere, no osim izgleda, sve drugo naginje kategoriji obične tipkovnice i običnog miša

Postoji jedna fama koja kruži oko gamera, a to je pretpostavka da su gameri prilično zahtjevna publika. Drugim riječima, ukoliko se proizvod reklamira kao “gaming”, kupac očekuje da je u svim svojim segmetnima artikl doista takav.

SBox KM-10 je “combo” tipkovnice i miša za koje proizvođač tvrdi da se radi o periferiji za gamere. Tipkovnica, solidnog dizajna, ali i bez ikakvog rješenja za odmor zapešća, dolazi sa 104 tipke, među kojima su strelice i WASD prigodno označene narančastom bojom, što je, uz razigrani dizajn, glavna naznaka namjene.

Pritisak na tipke je mekan. Možda i pretjerano mekan za ukus gamera koji bi očekivali barem nekakav fizički feedback. Za obično tipkanje i piskaranje ove su tipke sasvim solidne, no gaming tipkovnice ipak trebaju slijediti drugačiji standard. S druge strane, tu je i “gaming” miš čije su tipke, pak čista suprotnost; poprilično tvrde na pritisak, što i nije nužno loše. Solidan feedback na tipke miša uvijek je dobrodošao.

Tu su i prihvatljivo pozicionirane bočne tipke, kao i zadovoljavajući kotačić; i generalno sve bi bilo super do saznanja kako se radi o - 1600 dpi optičkom senzoru. Pretpostavili smo da su optički senzori u računalnoj periferiji stvar prošlosti, no, eto, svako malo naletimo na neki artikl koji nas opovrgne.

Generalno, SBox KM-10 su više par tipkovnice i miša za svakodnevnu uporabu, ali zgodno upakirani u “gamerski” dizajn. Za tu cijenu ne radi se o lošoj periferiji.

Više informacija

  • Model: SBox KM-10
  • Ukupna ocjena: 3,7
  • Kvaliteta: 3
  • Isplativost: 5
  • Ergonomija: 3
  • Proizvođač: SBox
  • Plus: Dobra cijena, solidne tipke na mišu
  • Minus: Ergonomija na tipkovnici, 1600 dpi optički senzor miša
  • Ustupitelj i cijena: Šmit Electronic, www.smit-electronic.hr, cijena: 119, 00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimatiPretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za SBox KM-10

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

SBox KM-10 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.