Samsung C32JG50

Samsung C32JG50

Zakrivljeni div

Drugi monitor namijenjen profesionalnim korisnicima je Samsung C32JG50.

Ovaj model uz visoku kvalitetu prikaza donosi i velike dimenzije, koje će profesionalni korisnici zasigurno cijeniti. Dizajn ovog monitora vrlo je elegantan, kako i priliči monitoru namijenjenom profesionalnim korisnicima. No uz eleganciju ima i malu dozu agresivnosti kod dizajna stalka koja poručuje da je ovo monitor visokih performansi.

Kvaliteta izrade na visokom je nivou s vrlo kvalitetnim materijalima kućišta i dobrom završnom obradom. Završna obrada nije savršena, panel koji se obavija oko video ulaza ima nešto oštrije rubove, no osim njega ostali paneli su dobro obrađeni. Razmaci između panela također su savršeno ujednačeni.

Kao i kod modela C27JG50, mana je stalak koji ima vrlo ograničenu mogućnost prilagodbe položaja monitora. Jedina prilagodba položaja monitora koja je moguća je nagib i to u rasponu od -5 do 15 stupnjeva. Ovako slaba mogućnost prilagodbe je problematična jer će za optimalnu poziciju gledanja tražiti promjenu položaja sjedenja.

 

 MG 1430

Ako želite bolje prilagoditi položaj ovog monitora, morat ćete investirati u zidni držač ili ruku za držanje monitora koja će vam omogućiti podešavanje visine i rotacije monitora. Iako je siromašan mogućnostima prilagodbe, stalak ovog monitora čini ga iznimno stabilnim zahvaljujući dugim krakovima baze. Samsung C32JG50 ima VA panel visoke WQHD rezolucije.

Maksimalna frekvencija osvježavanja ovog monitora je 144 Hz, što je vrlo visoka frekvencija za VA panel. Dijagonala ovog monitora je velika čak 32 inča, što je prilično velika dijagonala za monitor.

Prisjećamo se dana kada su veliki televizori bili upravo oni s dijagonalom veličine 32 inča, no danas, nažalost, ovaj monitor nema mogućnost varijabilnog osvježavanja, tako da ćete morati osigurati da vaša konfiguracija može pokretati igru sa stabilnim frameratom od 144 sličica u sekundi ako želite iskoristiti maksimalnu frekvenciju osvježavanja ovog monitora. Kvaliteta prikaza ovog monitora je odlična, s vrlo širokim dinamičkim rasponom, odličnom reprodukcijom boja i vrlo širokim kutovima gledanja.

 

 MG 1431

Upravo su kutovi gledanja od iznimne važnosti jer se radi o monitoru vrlo velike dijagonale. Od video ulaza ovaj monitor ima DisplayPort i dva HDMI ulaza. Iako nisu raznoliki, video ulazi će vam omogućiti spajanje računala i još dva moderna uređaja s digitalnim video izlazima. Samsung C32JG50 je vrlo zanimljiv monitor koji graniči između profesionalnog i gaming monitora.

Velika dijagonala i rezolucija čine ga odličnim za konzumaciju multimedijskog sadržaja. Najveće mane ovog monitora su stalak i nemogućnost varijabilnog osvježavanja, koje je iznimno korisno kod monitora s visokom frekvencijom osvježavanja. Ako imate moćnu konfiguraciju i tražite monitor velike dijagonale, Samsung C32JG50 bi mogao biti idealan izbor.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Samsung C32JG50

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung C32JG50 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.