SteelSeries Rival 3 Wireless

SteelSeries Rival 3 Wireless

Jednostavan i dugotrajan

Testiramo bežičnu verziju SteelSeries osnovne serije koja se fokusira na solidne performanse, ugodno rukovanje i dugotrajnost baterije.

Steelseries je dobro poznat po svojoj periferiji obogaćenoj RGB elementima, no za one koji preferiraju suptilnost i trajanje baterije, standardan dizajn i dalje je najbolja opcija. Rival 3 u bežičnoj verziji tako se odriče većine lampica, te jedina lampica ostaje unutar scroll valjka i služi za prikaz statusa veze s računalom.

Miš se povezuje pomoću USB adaptera ili Bluetoothom, pa je solidan i za korištenje na putu. Za razliku od većine na testu, koristi klasične AAA baterije, te u paketu dobivate dvije Duracell baterije. Ako vam je tako miš previše težak s obzirom da ima preko 100 grama, može raditi i sa samo jednom baterijom. No za one koji preferiraju miševe s malo više „mesa“, ovo je odlična alternativa.

Kako se ne treba puniti, SteelSeries je odlučio potpuno izbaciti USB utor, tako da ga nije moguće povezati žicom i savjetujemo ekstra pažnju oko rukovanja USB receiverom da ga ne izgubite. Može biti pohranjen u mišu dok putujete.

Ovisno o baterijama, ovaj model se reklamira s do 400 sati rada što na žalost nismo testirali, no svakako osigurava vrlo rijetku potrebu za mijenjanjem. Na dnu ima PTFE podlogu za lako klizanje površinama, a koristi TrueMove Air senzor s polling brzinom od 1.000 Hz, a prestaje pratiti površinu na visini od preko 2 mm.

Za prilagođavanje ima solidan Engine 3 softver da miš prilagodite svojim preferencijama. S obzirom na ambidekstrozan dizajn, koristi standardni set od šest gumbi od kojih su dva s lijeve strane miša, dostupni palcu desne ruke.

Miš je po veličini u sredini testiranih, pa može pasati na svaku ruku ako prilagodite način držanja, jer veliki dlanovi ne mogu biti baš u opuštenom položaju, već prsti trebaju biti lagano zakrenuti. Solidan odabir za one koji preferiraju teži miš s modernim mogućnostima i dugotrajnom baterijom.

USPOREDNI TEST GAMING MIŠEVA: PROLJEĆE 2024.

GLATKO KAO PO TRACI 

Nakon duljeg vremena odlučili smo provjeriti kakve nove funkcije nudi zadnja generacija gaming miševa, od dizajna do softvera.

Više informacija

  • Dodatna oprema: 2x AAA baterije
  • Dizajn: Simetričan
  • Model: Rival 3 Wireless
  • Proizvođač: SteelSeries
  • Senzor: TrueMove Air
  • Broj tipki / programibilne: 6
  • Konekcija: USB receiver i Bluetooth
  • Dimenzije i masa: 110 g
  • Ustupitelj i cijena: ADM 57,89 €
  • Grand Prix: 3.60
  • Best Buy: 3.50
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za SteelSeries Rival 3 Wireless

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.