Razer Deathadder V3 Pro

Razer Deathadder V3 Pro

Dostojan profesionalca

Treća generacija Razerovog popularnog modela donosi odlične performanse u mišu savršenom za veće šape.

Deathadder Pro već je provjeren miš koji se dokazao kao vrhunski član profesionalne periferije za gaming s performansama uz koje se više nećete moći žaliti na periferiju radi loših rezultata u igrama.

Miš je među većima na testu te svakako preferira opušteniji grip, no s obzirom da ima svega 63 grama, nećete ga niti morati čvrsto držati za kretanje ni u najnapetijim situacijama. Dok je površina matirana, ipak bismo ju opisali kao sklisku u usporedbi s novi Viper V3 modelom.

Asimetričnog je dizajna, ergonomski idealan za desnu ruku, a dobivate dva velika glavna gumba zaobljenja da prsti u njih jednostavno sjednu. Između njih je scroll valjak koji pritiskom služi kao dodatan gumb, a palac desne ruke ima pristup i dva dodatna gumba većih dimenzija koji su po tom pitanju puno lakši za pritiskanje, a istovremeno nude solidan klikavi odaziv s plitkim hodom, idealnim za brzo klikanje.

Dno miša nema puno detalja, osim PTFE podloge koja mu omogućuje vrlo lagano kretanje po svim površinama, a gumb pored centralnog senzora služi za paljenje kao i brzu promjenu memoriranih DPI postavki. Miš koristi njihov najbolji senzor, Focus Pro 30K optički senzor koji omogućuje DPI do 30.000, do 750 IPS-a kao i 70 G akceleracije pa će bez problema detektirat sve pokrete ruke.

Ima i najmoderniju treću generaciju switcheva s do 90 milijuna klikova, a pomoću Synapse 3 softvera možete memorirati i trenutne postavke na internu pohranu. Koristi se integrirana baterija koja omogućuje do 90 sati rada na jednom punjenju. Deathadder V3 Pro kompatibilan je i sa posebnim recieverom kojeg odvojeno kupujete, a omogućuje do 8.000 Hz polling, no baterija tada traje do 17 sati aktivnog korištenja.

USPOREDNI TEST GAMING MIŠEVA: PROLJEĆE 2024.

GLATKO KAO PO TRACI 

Nakon duljeg vremena odlučili smo provjeriti kakve nove funkcije nudi zadnja generacija gaming miševa, od dizajna do softvera.

Više informacija

  • Dodatna oprema: USB žica
  • Dizajn: Ergonomski za desnu ruku
  • Model: Deathadder V3 Pro
  • Proizvođač: Razer
  • Senzor: Focus Pro 30K
  • Broj tipki / programibilne: 5
  • Konekcija: USB receiver, USB
  • Dimenzije i masa: 63 g
  • Ustupitelj i cijena: HGSpot 159,00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimatiPretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Razer Deathadder V3 Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razer Deathadder V3 Pro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.