Razer Deathadder V3 Pro

Razer Deathadder V3 Pro

Dostojan profesionalca

Treća generacija Razerovog popularnog modela donosi odlične performanse u mišu savršenom za veće šape.

Deathadder Pro već je provjeren miš koji se dokazao kao vrhunski član profesionalne periferije za gaming s performansama uz koje se više nećete moći žaliti na periferiju radi loših rezultata u igrama.

Miš je među većima na testu te svakako preferira opušteniji grip, no s obzirom da ima svega 63 grama, nećete ga niti morati čvrsto držati za kretanje ni u najnapetijim situacijama. Dok je površina matirana, ipak bismo ju opisali kao sklisku u usporedbi s novi Viper V3 modelom.

Asimetričnog je dizajna, ergonomski idealan za desnu ruku, a dobivate dva velika glavna gumba zaobljenja da prsti u njih jednostavno sjednu. Između njih je scroll valjak koji pritiskom služi kao dodatan gumb, a palac desne ruke ima pristup i dva dodatna gumba većih dimenzija koji su po tom pitanju puno lakši za pritiskanje, a istovremeno nude solidan klikavi odaziv s plitkim hodom, idealnim za brzo klikanje.

Dno miša nema puno detalja, osim PTFE podloge koja mu omogućuje vrlo lagano kretanje po svim površinama, a gumb pored centralnog senzora služi za paljenje kao i brzu promjenu memoriranih DPI postavki. Miš koristi njihov najbolji senzor, Focus Pro 30K optički senzor koji omogućuje DPI do 30.000, do 750 IPS-a kao i 70 G akceleracije pa će bez problema detektirat sve pokrete ruke.

Ima i najmoderniju treću generaciju switcheva s do 90 milijuna klikova, a pomoću Synapse 3 softvera možete memorirati i trenutne postavke na internu pohranu. Koristi se integrirana baterija koja omogućuje do 90 sati rada na jednom punjenju. Deathadder V3 Pro kompatibilan je i sa posebnim recieverom kojeg odvojeno kupujete, a omogućuje do 8.000 Hz polling, no baterija tada traje do 17 sati aktivnog korištenja.

USPOREDNI TEST GAMING MIŠEVA: PROLJEĆE 2024.

GLATKO KAO PO TRACI 

Nakon duljeg vremena odlučili smo provjeriti kakve nove funkcije nudi zadnja generacija gaming miševa, od dizajna do softvera.

Više informacija

  • Dodatna oprema: USB žica
  • Dizajn: Ergonomski za desnu ruku
  • Model: Deathadder V3 Pro
  • Proizvođač: Razer
  • Senzor: Focus Pro 30K
  • Broj tipki / programibilne: 5
  • Konekcija: USB receiver, USB
  • Dimenzije i masa: 63 g
  • Ustupitelj i cijena: HGSpot 159,00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Razer Deathadder V3 Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.