Coolermaster MM731

Coolermaster MM731

Fleksibilan i ultralagan

Najnoviji Coolermasterov gaming miš ističe se iznimno malom masom od svega 59 g, opremljen je modernim optičkim senzorom koji mu omogućuje odiičnu odzivnost i uzornu preciznost, a moguće ga je bežično ili žično povezati s računalom

Coolermasterov najnoviji gaming miš pod nazivom MM731 još je jedan u nizu ultralaganih miševa koji su se nedavno pojavili na tržištu. Ukupna masa mu iznosi svega 59 g! U ovom slučaju taj podatak zvuči još dojmljivije ukoliko uzmemo u obzir kako je ovdje riječ o mišu s mogućnošču žičnog ili bežičnog povezivanja na računalo. MM731 u sebi posjeduje odgovarajuću punjivu bateriju kapaciteta 500 mAh što ukupnu masu čini još impresivnijom.

Performanse

Vrlo jednostavan, minimalistički dizajn krasi i ovog Coolermasterovog miša. Bežični prijamnik za 2,4 GHz bežičnu mrežu nalazi se u posebnom spremištu s donje strane miša, a ovdje nalazimo i posebnu tipku pomoću koje odabiremo željeni način povezivanja s računalom. MM731 podržava bežični rad putem 2,4 GHz bežične mreže ili putem Bluetootha.CoolerMaster MM731 2
Osim toga miš je moguće i žično spojiti s računalom pomoću priloženog USB-C na USB-A kabela duljine 1,8 metara. Ukoliko miš žično ili putem 2,4 GHz bežične mreže povežete s računalom na raspolaganju vam je polling rate (stopa uzorkovanja) do 1.000 Hz. U slučaju Bluetooth veze ona iznosi svega 125 Hz. Dakle što se tiče performansi za nekakvo natjecateljsko igranje bržih igara prepučamo miš žično spojiti s računalom, premda se i 2,4 GHz bežična mreža pokazala vrlo dobrom po pitanju odzivnosti.

Pouzdanost i izdržljivost

Coolermasterov MM731 opremljen je novijim Pixartovim optičkim senzorom maksimalne osjetljivosti do 19.000 DPI. Osjetljivost je moguće podešavati u sedam različitih koraka, bilo putem Coolemasterove softverske aplikacije ili pomoću tipke koje je nesretno smještena s donje strane miša. Ovaj je miš također opremljen s optičkim switchevima kod dvije glavne tipke koji bi trebali jamčiti iznimnu pouzdanost i izdržljivost. Ukupno posjeduje šest tipki što nije mnogo, no danas je nekako ubičajeno kod gaming miševa. Međutim ovaj se miš ponajviše ističe izvrsnom odzivnošću i odličnom preciznošću, što ga u kombinaciji s malom masom čini iznimno pogodnim za igranje bržih igara. Ergonomski možda zbog manjih dimenzija neće odgovarati svim korisnicima, međutim odličan je odabir za sve gamere koji žele fleksibilniju mogućnost korištenja uz dostupne bežične mogućnosti povezivanja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Coolermaster MM731

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Coolermaster MM731 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.