Predstavljen Samsungov mid-range tablet - S5e

Predstavljen Samsungov mid-range tablet - S5e

Predstavljen Samsung S5e: Stanjeni rubovi i cijena

Prošle godine Samsung je predstavio svoj flagship tablet Tab S4, dok su za ovu pripremili mid-range tablet Galaxy Tab S5e. Glavne značajke novog tableta namijenjenog milenijalcima i nešto manje zahtjevnim korisnicima su kućište tanko tek 5,5 milimetara, AKG-ovi zvučnici te podrška za DeX - ukoliko netko želi tablet koristiti kao računalo.

S5e dolazi s 10,5-inčnim Super AMOLED zaslonom rezolucije 2560 x 1600, osmojezgrenim Snapdragon 670 procesorom te 4 GB RAM-a i 64 GB za pohranu (proširivo do 512 GB). Valja napomenuti kako će biti dostupna i inačica sa šest gige RAM-a i 128 za pohranu. Baterija od 7,040mAh, sudeći po Samsungu, trebala bi omogućiti gledanje videa u trajanju do 14,5 sati. Za spajanje slušalica i punjenje koristi USB-C utor.

SM T725 001 Front Black

Potreba za kamerama na tabletima nešto je smanjena zbog dostupnosti onih na pametnim telefonima, no Samsungov S5e dolazi s 13-megapikselnom stražnjom kamerom, dok razlučivost prednje iznosi osam. Stražnja je u mogućnosti snimati 4K video pri 30 sličica u sekundi.

Ovo je ujedno i prvi Samsungov tablet koji dolazi s Android Pieom, a podržava i Bixby 2.0 virtualnog asistenta, no ne dolazi s podrškom za S Pen.

Tableti 2

Novi S5e trebao bi biti dostupan za prednarudžbu od sredine ožujka po cijeni od otprilike 450 eura za osnovni model. Kupci će moći birati između tri boje – srebrne, crne i zlatne.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Predstavljen Samsungov mid-range tablet - S5e

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen Samsungov mid-range tablet - S5e - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.