Garmin Lily

Garmin Lily

Nešto i za njenu ruku

Garmin se pobrinuo da svoju tehnologiju ponudi onima koji možda ne žele ogromne satove na ruci te je za žene dizajnirao različite izglede Lily satova.

Pametni satovi generalno imaju velike dimenzije iz relativno jednostavnih razloga. To je potreban prostor da nagurate u njega svu potrebnu tehnologiju, zajedno s baterijom koja će trajati dovoljno dugo da sat zapravo bude koristan. Garmin je priču oko baterije već davno svladao te s ovim malenim satom zapravo ne žrtvujete samu funkcionalnost.

Ima promjer od svega 34,5 mm te debljinu od 10,5 mm. S obzirom na veličinu te jedinstven dizajn koji je Garmin htio postići, koristi i jedinstven tanak remen koji nema standardnu kopču s licem sata.

 

Garmin Lily 1 2

 Veliki fokus je na dizajnu te samo “lice” sata nije moguće mijenjati jednom kada odaberete svoj stil. To je zato što je lice sata zapravo ugravirano i obojeno vanjsko staklo samog sata, dok se ispod njega nalazi ekran. Ekran je monokromatski IPS zaslon s impresivnom svjetlinom koji će biti lagano pročitati i na suncu, a rezolucija od 240 x 201 piksela dovoljna je s obzirom na dijagonalu od jednog inča.

Sat je ugašen sve dok ne podignete ruku te se za stil brine dizajn koji ste odabrali. Prednji okvir oko sata je obojeni aluminij, dok je ostatak ojačana plastika kako bi sat bio lagan, a senzori imali dobru vezu s okolinom. Donja strana sata ima četiri pina s jedne strane za punjenje, a puni se s jedinstvenom kopčom od Garmina.

U sredini nalazimo standardan senzor koji Garmin nudi s ostatkom svojih satova, a konstantno mjeri otkucaje srca te može mjeriti i zasićenost krvi kisikom na zahtjev te tijekom spavanja (bitno je biti jako miran). Vratimo se još trenutak na lice sata te spomenimo da sat nema dodatne gumbe sa strane, već je lice sata odrezano na dnu i imate malen kružić koji predstavlja odvojeni dio touchscreena i služi kao gumb.

 

Garmin Lily 1

Pomoću njega pokrećete meni s aktivnostima i ostalim postavkama, a možete birati i stil prikaza vremena.

Sat ima velik broj naprednih mogućnosti kao i ostatak Garminove ponude te prati vašu tjelesnu energiju, disanje, spavanje, stres, itd. Ono što nema je GPS čip na sebi, već će se GPS podaci uzimati preko aplikacije na mobitelu te je idealno da i njega ponesete sa sobom ako idete na neku vanjsku aktivnost. Predinstalirane aktivnosti su također limitirane na osnovnije rekreacije poput hodanja i trčanja, plivanja u bazenu, vožnje biciklom te nekoliko profila za teretanu, koji uključuju najčešće vrste vježbanja.

 

Garmin Lily 1 3

Kao i uvijek, priča postaje potpuna s Garminovom mobilnom aplikacijom koja nakon testiranja ispada najintuitivnijom za korištenje te je vrlo jednostavno njome se koristiti. Sat se brzo sinkronizira te nema dugih čekanja, a aplikacija sama prati statistike kroz vrijeme kako biste mogli pratiti svoje performanse.

 

KOMPLETNU TEMU PROČITAJTE NA LINKU - KOJI PAMETNI SAT KUPITI? VELIKI USPOREDNI TEST

Pokazuju i vrijeme

Uz malo sreće, s podizanjem vanjske temperature povećat će se količina druženja i rekreacije, a to je odlično vrijeme da napokon nabavite pametni sat.

Više informacija

  • Model: Lily
  • Proizvođač: Garmin
  • Operativni sustav: Garmin
  • Ekran: 1" x 0,84" TFT LCD
  • Baterija: 3 - 5 dana
  • Komunikacija: BT
  • Debljina i masa: 10 mm
  • Ustupitelj i cijena: Garmin, www.garmin.hr Cijena: 1.510,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Garmin Lily

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Lily - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.