Acer V15 Nitro - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Acer V15 Nitro

Acer V15 Nitro

Elegantni gamer

V15 Nitro se na prvi pogled veoma malo razlikuje spram regularnih Acerovih laptopa.

Jedina fizička distinkcija koju smo na prvi pogled primijetili bio je srebrni metalni mehanizam za otvaranje. Srebrni mehanizam pak skriva i otvore za hlađenje, koji se prostiru gotovo cijelom stražnjom stranom laptopa. CPU i GPU su smješteni uz sam kraj kućišta, stoga su ventilatori također u gornjem dijelu kućišta, a time je i put kojim topli zrak mora putovati relativno kratak. Sve te karakteristike, stavljene van konteksta, bi mogle upućivati na iznimno debeli laptop, sličniji onima iz ROG serije, no ovdje se radi o modelu koji ima kućište koje više priliči konvencionalnim laptopima.

Ostatak komponenti je također smješten u gornji dio kućišta, pa kada još uračunamo nedostatak optičkog pogona, ostatak kućišta je rezerviran za baterije. Kod komponenti se nije štedjelo pa se u ovom laptopu nalazi jednaki i7 6700 HQ, 8 GB RAM memorije i GTX960M s 2 GB VRAM-a. Iako GTX960M ne spada u viši rang Nvidijine ponude, gledajući na naše benchmark rezultate, i više je nego dovoljan za CS:GO i DOTA2, s vrlo respektabilnim FPS brojkama. Ne treba zanemariti da se ovdje radi o nešto konvencionalnijem laptopu, koji je iznimno prenosiv i praktičan, budući da ima relativno nisku masu od 2,4 kilograma.

Dobra konstrukcija ventilatora se u svakodnevnom korištenju pokazala kao odlična opcija, budući da se ventilatori ne bi uopće zavrtio sve dok ne bismo procesor poštenije opteretili. Gledanje videa i surfanje bi tek ponekad izazvalo lagano paljenje ventilatora, koji bi se potom ponovno povukli u gotovo nečujne razine zvuka. Zaista odlična karakteristika, ako se u obzir uzme tanko kućište. Tankoća kućišta je pak sa sobom i donijela neke žrtve, pa je baterija samo tro-ćelijska, s relativno slabom autonomijom od gotovo 3 sata. Zvučnici srećom nisu pali kao žrtva, a V15 Nitro broji čak četiri, koji za jedan laptop pružaju odličan bas i čistoću zvuka. Tipkovnica je pomalo plitka i mekana te ne ostavlja idealan dojam u tipkanju. Crvenog je osvjetljenja, koje je veoma ujednačeno, što donekle popravlja dojam, kao i odličan trackpad pristojne veličine i odlične preciznosti. V Nitro na test je došao u kombinaciji s 128 GB SSD-om koji mu nudi odlične brzine rada, ali i s 1 TB HDD pohrane, s jednim od najtiših diskova s kojima smo se imali prilike susresti. Glavna prednost ovog modela leži u tome da je u prvoj liniji odličan laptop, te tek u drugoj veoma dobar gaming laptop, s pristojnim benchmark rezultatima.

Dobavljač: Harvey Norman
Cijena: 10.599,00 kn

 

Više informacija

  • Model: Acer V15 Nitro
  • Proizvođač: Acer
  • Procesor: Intel Core i7 6700 HQ 4 jezgre (8 dretvi) / 26 GHz (35 GHz)
  • Memorija: 8 GB
  • Grafički sustav: Intel HD530 Graphics + Nvidia GeForce 960M 2 GB
  • Tvrdi disk: 128 GB SSD + 1 TB HDD
  • Zaslon: 1920 x 1080 / 15,6"
  • Mreže: 1 x LAN, WLAN 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0
  • Priključci: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x Thunderbolt
  • Sučelja: HDMI, čitač kartica
  • OS: Windows 10
  • Baterija: Li-Ion, 3 ćelija / 4450 mAh
  • Dimenzije i masa: 2,40 kg
  • Ustupitelj i cijena: Dobavljač: Harvey Norman, www.harveynorman.hr, Cijena: 10.599,00 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Acer V15 Nitro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acer V15 Nitro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.