Silicon Power X-Power Zenith RGB DDR5 6.000 MHz

Silicon Power X-Power Zenith RGB DDR5 6.000 MHz

Brza i atraktivna

Najnovija serija Silicon Powerovih DDR5 radnih memorija X-Power Zenith RGB ističe se atraktivnim dizajnom i odličnim performansama.


Silicon Power je nedavno predstavio svoju najnoviju seriju DDR5 memorijskih modula pod nazivom X-Power Zenith RGB koja je namijenjena zahtjevnijim korisnicima i ugradnji u najmoćnija gaming računala te predstavlja odličan odabir za moderna i brza gaming računala s najnovijim Intelovim ili AMD-ovim procesorima.

Silicon X-Power Zenith RGB serija DDR5 memorija dostupna je u dvije boje, crnoj i bijeloj, te u brzinama od 5.200 do 6.000 MHz. Testirani memorijski kit je bijele boje, kapaciteta je 32 GB (dva 16 GB modela pogodna za dual channel konfiguraciju), brzina mu iznosi 5.600 MHz, a latencije 40-40-76 pri radnom naponu od 1,25 V. Dakle, riječ je o nekakvom mainstream DDR5 memorijskom kitu koji će vam ponuditi jako dobar omjer cijene i performansi.

Posebno su nas ovi memorijski moduli ugodno iznenadili atraktivnim izgledom i odličnom kvalitetom izrade. Ugrađeni aluminijski hladnjaci su vrlo robusni, a pritom su iznimno niskog profila (38,5 mm), pa vam neće smetati prilikom instalacije, primjerice, većeg hladnjaka za procesor. Kombinacija crne tiskane pločice i bijelog hladnjaka u praksi djeluje vrlo efektno. Za kraj, atraktivnom izgledu prilikom rada pridonosi RGB osvjetljenje koje možete u potpunosti podesiti i uskladiti s osvjetljenjem drugih uređaja pomoću softverskih alata svih proizvođača matičnih ploča, kao što su Asus Aura Sync, ASRock Polychrome RGB i drugi.

Ovaj se Silicon Powerov memorijski kit temelji na Hynixovim memorijskim čipovima. Nazivna brzina od 5.600 MHz u kombinaciji sa CAS latencijom od 40 omogućuje odlične performanse u svim zahtjevnim aplikacijama i igrama. Za one koji žele nešto više, moguć je i overclock, odnosno podizanje radne frekvencije. Ukupno gledano, oko 6.000 MHz - pa čak i nešto više - nije nikakav problem za ovaj memorijski kit uz blago povišeni radni napon. Možete i smanjiti latencije, pa tako probati izvući još više po pitanju performansi. Službeno su podržani Intelovi XMP 3.0 memorijski profili, no ova će memorija bez problema raditi i s najnovijim AMD-ovim procesorima. Sve u svemu, najnoviji Silicon Powerov DDR5 memorijski kit odličan je odabir za najnovija gaming računala. Performanse su mu odlične, kapacitet od 32 GB je svakako danas optimalan za gaming računala visoke klase, a atraktivnosti ove memorije pridonose sam dizajn i RGB osvjetljenje.

 

tablica.png

 

Više informacija

  • Model: X-Power Zenith RGB DDR5 6.000 MHz
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Isplativost: Visoka
  • Kvaliteta: Odlična
  • Dojam: Odličan
  • Naziv: X-Power Zenith
  • Proizvođač: Silicon Power
  • Brzina memorije: 6000 MHz
  • Latencija: 40-40-40-76
  • Plus: kvaliteta izrade, hladnjak niskog profila, performanse, RGB osvjetljenje
  • Minus: visoka cijena
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Silicon Power X-Power Zenith RGB DDR5 6.000 MHz

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Silicon Power X-Power Zenith RGB DDR5 6.000 MHz - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.