Kyocera Roadshow: novi TASKalfa i ECOSYS pisači

Kyocera Roadshow: novi TASKalfa i ECOSYS pisači

Predstavljena cloud rješenja i novi uređaji

Kyocerin tim na roadshowu je svojim partnerima predstavio nove serije TASKalfa i ECOSYS pisača te demonstrirao mogućnosti svojih cloud rješenja.

Europski Kyocera tim posjetio je Zagreb kao važnu postaju svog Kyocera Roadshowa na kojem je domaćin bio dugogodišnji partner tvrtke, Xenon Forte. Nakon uvodnih riječi direktora Xenon Fortea, Armana Vukelića, o viziji kompanije i novim idejama govorio je Tariq Alhourani, general manager u Europi za Kyoceru. Podsjetio je partnere na filozofiju osnivača kompanije, Kazua Inamorija, da se uspješna tvrtka zasniva na vezi između ljudskih umova.

Traži se mala potrošnja i održivost

Prema Peteru Vieri, koji se sljedeći obratio publici, Kyocera u Hrvatskoj drži 16% A3 i A4 tržišta laserskih pisača, što je iznad visokog udjela u cijeloj regiji koji iznosi 12,8%. Peter je kao obećavajući trend izdvojio hrvatski BDP koji raste iznad europskog prosjeka, te su projekcije pozitivne za godine koje dolaze. Prema IDC-u, za printere se predviđa rast Managed Print Service sektora te rast u segmentu premium A3 printera u boji. Primjetan je trend pada ispisa u Europi, ali i rast potražnje za high-end segmentom.

 

kyocera-slika-za-članak-3.jpg

ECOSYS uređaji: Predstavljen je i dio ECOSYS portfelja kroz PA5000x A4 crno bijeli pisač, model PA3500cx s Wi-Fi Direct funkcijom i brzinom do 35 str. u minuti te MA350cix A4 MFP u boji koji dolazi sa 7’’ zaslonom na dodir u boji

 

Cloud rješenja i usluge

Uslijedila je demonstracija Kyocerinih softverskih rješenja. Kyocera Cloud Print and Scan je jedno od rješenja koje olakšava upravljanje dokumentima, te dolazi s web sučeljem u kojem se može svime nadgledati i upravljati. Konstantin je demonstrirao kako se brzo s mobitela šalje fotografija koja je istovremeno vidljiva u cloud sučelju i na MFP uređaju. Sustav ima brojne opcije poput Scan To Me, a povezan je s OneDrive i Google Drive rješenjima.

Cloud Information Manager je SaaS platforma koja je povezana s Microsoft 365 rješenjem i nudi upravljanje dokumentima i workflowom u tvrtkama. Demonstriran je i način za lako upravljanje računima i ugovorima preko rješenja koje omogućuje lako dijeljenje, upload, elektroničko potpisivanje i kolaboraciju.

 

kyocera-slika-za-članak-1.jpg

Kyocera Cloud Print and Scan: Konstantin Popov demonstrirao je mogućnosti rješenja poput dijeljenja slika i dokumenata te ispisa iz intuitivnog web sučelja

 

TASKalfa 7054ci

Jedan od segmenata koji prema IDC-u očekuje najveći rast u narednom razdoblju su A3 laserski printeri. Kyocera inače ima najširi portfelj na tržištu s ponudom uređaja od A4 mono pisača, preko MFP-a u svim varijantama do naprednih A3 MFP-a u boji. TASKalfa 7054ci je novi uređaj u A3 rangu.

Ima potpuno novo sučelje, poboljšanu sigurnost i ugrađene elemente AI-ja. Serija ima novi početni zaslon koji je dodatno pojednostavljen i dolazi s novim dizajnom ikona i sučelja i ističe se brojnim sigurnosnim elementima.

Od AI opcija ističe se prepoznavanje rukopisa koji se s dokumenata može ukloniti ili poboljšati tako da bude vidljiviji i čitkiji. Također se nudi povećavanje rezolucije dijelova slike ako sustav prepozna logotip, neki prepoznatljiv znak ili dio slike kojeg može zamijeniti iz ogromne baze fotografija u sustavu. Uređaj se može povezati s Fiery System 17 alatom za napredni color management, a nudi i high-speed dual document processor koji omogućuje skeniranje dokumenata s obje strane istovremeno i moguće je dobiti do 274 skenirane stranice u minuti. Novi iToner omogućuje smanjenu potrošnju energije, što je jedna od najvažnijih karakteristika za korisnike.

Yuko Sakurai je u svojem izlaganju spomenula i novitete u vidu TASKalfa Pro 55000c inkjet printera za profesionalnu produkciju te inkjet tekstilni printer FOREARTH, koji je baziran na vodi i nedavno je dobio iF Design Award. Case study o dugogodišnjoj suradnji s Kyocerom na kraju roadshowa imao je Mario Dunatov iz Alke.

 

kyocera-slika-za-članak-2.jpg

Yuko Sakurai: predstavila je novi produkcijski inkjet pisač TASKalfa Pro 55000c te tekstilni printer FOREARTH baziran na vodi

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.