Hisense 65UXKQ

Hisense 65UXKQ

Rješenje za sve vaše EURO muke

Euforija se zahuktava, Vatreni ciljaju visoko, a Hisense vam je upravo ponudio rješenje kako pratiti utakmice ako ne putujete u Njemačku na tribine.

Svake dvije godine postavimo si ključna pitanja: treba li nam koji dodatni inč i trebaju li nam nove mogućnosti i tehnologije prikaza? Ako želimo uspješno obaviti svoj zadatak vrsnog izbornika zavaljenog u kauč, odgovor je bez sumnje potvrdan. Kako bismo inače mogli procijeniti je li VAR bio u krivu i je li vrijeme da Dalić odradi taktičke izmjene?

 

Hisense-65UXKQ-2.jpg

 

Modriću, Gvardiolu, Petkoviću i ekipi bit će bez sumnje teško u tzv. „Skupini smrti“ s Italijom, Španjolskom i Albanijom, ali sigurni smo da će još teže biti svim onim vatrenim navijačima koji će biti prilijepljeni uz „male“ ekrane, a nisu u mogućnosti bodriti repku u Njemačkoj. Kako bi nam olakšao taj period u kojem ćemo zasigurno proživjeti još niz dramatičnih trenutaka, Hisense je pripremio ne tako mali ekran za istinsko uživanje u nogometu.

Veliki 65-inčni televizor 65UXKQ je najnoviji model i kruna Hisense ponude ULED televizora s Mini LED osvjetljenjem. Radi se o 4K televizoru s Quantum Dot tehnologijom prikaza koja osigurava vrhunski prikaz boja, zbog čega će naše svjetski poznate „kockice“ biti još ljepše za gledanje, a isto vrijedi i za još atraktivniji zamjenski dres. Istovremeno, Mini LED osvjetljenje s izrazito velikim brojem zasebnih zona – njih čak 1.456 – omogućuje ovom modelu da postigne visoku maksimalnu svjetlinu, koja na 65UXKQ dostiže čak 1.500 nita. Uz takvu svjetlinu, nećete morati brinuti o tome počinje li utakmica u 15, 18 ili 21 sat. U svakom dijelu dana vidjet ćete akciju na terenu bez ikakvih problema. Ovako velik broj zasebnih zona pozadinskog osvjetljenja također omogućuje poboljšani kontrast.

 

Hisense-65UXKQ-4.jpg

  VIDAA OS:  je jednostavan, pregledan i vizualno atraktivan OS u kojem već na naslovnici dobivate prijedloge što gledati

 

Atmosfera tribine u vlastitom domu

Ako vam, kao nama, zvuk čini veliku razliku u atmosferi kad se gleda tekma, sa 65UXKQ modelom nema razloga za brigu. Štoviše, zvučnici integrirani u ovaj Hisense TV ponudit će vam osjetno kvalitetniji surround zvuk u odnosu na mnoštvo drugih televizora. S ukupnom snagom audio sustava od 82 W u 4.1.2-kanalnoj konfiguraciji, htjet ćete zapjevati zajedno s navijačima jer ćete pomisliti da ste zapravo na tribinama. Stoga, pojačajte TV, podignite atmosferu na novu razinu i na taj način obznanite susjedima koje Vatrena groznica još nije oprala da je utakmica počela.

No to će vjerojatno pretpostaviti i prije prvog sučevog zvižduka. Naime, taj isti audio sustav čini čuda s navijačkim hitovima, pogotovo jednom kad upalite način rada „Glazba“ u postavkama televizora. Hisense 65UXKQ će tad optimizirati postavke zvuka za slušanje glazbe, a znate što to znači: srce vatreno će se oriti dnevnim boravcima i kafićima diljem Hrvatske. Isto tako, jednom kad sudac dosudi kraj, a mi slavimo nova tri boda, bit će vrijeme za još veću euforiju! Samo zato što je tekma završila, ne znači da je vrijeme i da gasite svoj Hisense televizor. Jednostavno se prebacite s prijenosa na navijačke hitove i pokažite susjedstvu da „dok svira radio, Pašalić Mario na na na na“.

 

Hisense-65UXKQ-8.jpg

Game Mode pro:  pretvara Hisense 65UXKQ u pravi stroj za gaming s brzinom osvježenja od 144 Hz. Samo spojite svoj PS5 i spremni ste za nove pobjede

 

Jednom kad se situacija smiri i na druženju ostanu samo najjači, vrijeme je da se ponovno vratite na nogometne terene, ali one virtualne. Zahvaljujući odličnoj opremljenosti ovog modela, 65UXKQ pokazao se i jako dobrim rješenjem za sve gejmere koji igraju na konzolama ili spajaju računalo na svoj televizor. Naime, dva od četiri HDMI priključka podržavaju HDMI 2.1 i sve napredne opcije poput 4K pri 120 Hz, VRR i ALLM. No isto tako, s upaljenom Game Mode Pro mogućnošću, brzinu osvježavanja možete povećati na visokih 144 Hz, odnosno 240 ukoliko koristite gaming računalo. Upalite FIFA-u, EA FC, eFootball ili koju god nogometnu igru preferirate, i uživajte u ultra-glatkom igranju na 65UXKQ televizoru.

Iako je Hisense službeni partner UEFA EURO 2024 prvenstva u Njemačkoj, 65UXKQ se odlično snalazi i sa sadržajem koji nije vezan isključivo za nogomet. Osim tijekom gaming sesija, to vidimo i kad gledamo filmove i serije. S Filmmaker Mode načinom rada i IMAX ENHANCED predloškom, s kojim ste sigurni da ćete vidjeti svaki piksel točno onako kako je snimljen posebnim Imax kamerama i čuti svaki zvuk točno onako kako je pripremljen za kino projekciju, sve što gledate postat će pravo kino iskustvo u udobnosti vašeg doma.

 

Hisense-65UXKQ-11.jpg

Odlično opremljen:  65UXKQ televizor dolazi s četiri HDMI priključka, od kojih dva podržavaju HDMI 2.1

 

Do velikog broja filmova i serija možemo doći uz pomoć VIDAA operativnog sustava, koji pokreće Hisense televizore. S ovim modelom dolazi najnovija 7.0 inačica, koja zadržava i unaprjeđuje sve poznate karakteristike VIDAA OS-a: jednostavnost i brzinu korištenja, te dostupnost sadržaja. Na početnoj stranici dostupan vam je niz streaming servisa, zajedno s prijedlozima što na tim servisima možete pogledati. Osim klasika kao što su Netflix, YouTube i Prime Video, tu je primjerice i UEFA.tv, gdje možete pratiti sve utakmice UEFA-inih natjecanja, pa tako i ovogodišnje europsko prvenstvo u Njemačkoj. Mi ćemo se na našem Hisense 65UXKQ televizoru ipak držati provjerene recepture, upaliti HRT i vjerno pratiti naše Vatrene u pohodu na europsku titulu!

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hisense 65UXKQ - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.