Potpuna zaštita svih podataka uz Samsung Knox

Potpuna zaštita svih podataka uz Samsung Knox

Naši podaci su danas izloženi različitim rizicima i napadima zbog sve veće digitalizacije i povezanosti, što povećava površinu napada i broj potencijalnih meta.

Porastom kibernetičkog kriminala, koji postaje sve sofisticiraniji, podaci imaju visoku vrijednost na crnom tržištu i često su meta krađe identiteta i prijevara.

 

Prevladavanje današnjih izazova

Mnoge organizacije i pojedinci ne primjenjuju adekvatne sigurnosne mjere, kao što su jake lozinke i enkripcija, dok kompleksnost IT infrastrukture stvara dodatne sigurnosne rupe. Povećana mobilnost i rad na daljinu također doprinose rizicima, jer se podaci često prenose preko nesigurnih mreža. Napredak tehnologije, poput umjetne inteligencije, može biti korišten za razvoj novih i sofisticiranijih napada, dok tehnike socijalnog inženjeringa, poput phishinga, postaju sve učinkovitije. Nedostatak svijesti i obrazovanja o kibernetičkim prijetnjama čini ljude ranjivijima, dok nepridržavanje zakona i regulativa o zaštiti podataka može dovesti do značajnih kazni i pravnih problema.

 

001-The-Knox-Journals-Story_2.jpg

 

Sve ove faktore zajedno naglašavaju potrebu za implementacijom jakih sigurnosnih mjera i stalne edukacije o sigurnosnim prijetnjama. Od izuzetne je važnosti poduzeti sve što je potrebno kako bismo se zaštitili, a Samsung je svojim korisnicima osigurao jednostavno i efikasno rješenje – Samsung Knox! Bilo da koristite svoj uređaj za osobne ili poslovne potrebe, Samsung Knox vam nudi pouzdanu sigurnosnu platformu koja štiti vaše podatke od potencijalnih napada i sigurnosnih propusta. Tako možete bezbrižno koristiti svoje uređaje, znajući da je vaša sigurnost u dobrim rukama.

 

Sigurnost koja nema granica

Samsung Knox sigurnosna je platforma integrirana u Samsung uređaje, a predstavlja odgovor na rastuće izazove prilikom zaštite osobnih informacija. Ova napredna tehnologija koristi višeslojnu sigurnost kako bi zaštitila hardver i softver samog uređaja, osiguravajući sigurnost korisnika u gotovo svim uvjetima. Iako Samsung Knox platforma nudi sveobuhvatnu zaštitu pametnih uređaja, Samsung je mislio na sve svoje korisnike i uređaje, pa se tako u ponudi može pronaći i Samsung Security rješenja za TV.

 

002-The-Knox-Journals-Story_2.jpg

 

Uz redovita sigurnosna ažuriranja i stroge provjere aplikacija, Samsung Knox nudi sveobuhvatnu zaštitu od prijetnji te na prvo mjesto uvijek stavlja korisnika.

 

Novi oblik sigurnosti za Galaxy uređaje

Posebne pogodnosti zaštite mogu uživati korisnici Samsung Galaxy uređaja, jer zahvaljujući Pin App i Maintenance Mode funkcijama više ne moraju brinuti o tome da će netko neovlašteno pretraživati njihov uređaj. Od sada, korisnici su upravo oni koji određuju tko i na koji način može pregledavati dostupne podatke. Nove značajke poprimaju odličja osobnih čuvara pametnih telefona koji onemogućuju pristup odabranim dokumentima i aplikacijama. Postavljanje specijalno kreirane lozinke vrlo je jednostavno, a omogućuje vam da informacije koje trebaju ostati skrivene zaista i ostanu netaknute.

 

003-The-Knox-Journals-Story_2.jpg

 

Razvojem umjetne inteligencije pametni telefoni postaju multifunkcionalni uređaji, pa je potreba za njihovom zaštitom još veća. Nova Samsung Galaxy S24 linija došla je sa tri nevjerojatna uređaja čije performanse, kamere i značajke umjetne inteligencije ostavljaju bez daha. Od sada možete bilježiti fotografije i videozapise jednostavnije nego ikad, uređivati ih i dijeliti, kao i dokumentirati različite bilješke te komunicirati sa strancima iz svih dijelova svijeta uz samo dodir prsta, stoga Samsung Knox i pametne značajke zaštite vašeg pametnog telefona su jednako bitne.

 

galaxy-s24-ultra-common-banner-buying-tb.jpg

 

Napredna rješenja digitalne zaštite budućnost su sigurnog korištenja pametnih telefona, ali i pametnih uređaja u cijelosti. Predanost tvrtke Samsung zaštiti privatnosti korisnika i transparentno upravljanje podacima dodatno ističu odgovornost samog brenda u ovom nepredvidljivom digitalnom dobu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Potpuna zaštita svih podataka uz Samsung Knox - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.