Dell Technologies predstavio nova OptiPlex poslovna stolna računala

Dell Technologies predstavio nova OptiPlex poslovna stolna računala

Nova serija s Intel procesorima 13. generacije, dizajnirana je u vidu smanjenja kompleksnosti, kao i pružanja boljih performansi te inteligentnih mogućnosti novih generacija.

Predstavljena su nova rješenja u smislu OptiPlex All-in-one, Micro, Small Form Factor i Tower varijanti s različitim kombinacijama fokusa na performanse ili veličinu dizajna kako bi korisnici i kupi sebi mogli odabrati opciju koja im najbolje odgovara.

 

Dell Technologies nastavlja širiti svoj tradicionalni OptiPlex portfelj poslovnih stolnih računala. Od sada, modeli računala više neće biti označeni prema različitim serijama, poput 3, 5 i 7 serije, uređaja, nego će ih se tretirati kao jedinstvene Optiplex modele.

Kroz jednostavan postupak od dva koraka, korisnici mogu odabrati oblik koji im odgovara, a potom značajke koje su im potrebne prije kupnje.

 

OptiPlex_Small_Form_Factor_2.jpeg

Upravljanje uređajima postaje jednostavnije zahvaljujućim jedinstvenim BIOS sučeljima, jednog za All-in-one modele, a drugog za sva ostala rješenja. Sustav vanjske BIOS verifikacije stvara sigurnosnu kopiju sustava u slučajevima grešaka ili napada kako bi se omogućilo lakše identificiranje budućih prijetnji.

SafeID opcija pruža autentifikaciju integriteta putem sigurnosnog spremanja i procesuiranja podataka za pristup na posebnom sigurnosnom čipu. Dodatno, uz pomoć sigurnosne verifikacije komponenti, korisnici mogu biti sigurni da će njihovi proizvodi bit dostavljeni baš onako kako su ih definirali i naručili, čime lanac opskrbe postaje siguran.

 

OptiPlex_Tower_1.jpeg

Isto tako, Dell OptiPlex računala donose i napredak po pitanju održivosti. Ove godine, stolna Optiplex računala dizajnirana su s do 59.6% plastike nastale nakon korištenja drugih uređaja . Dodatno, okviri određenih modela proizvedeni su s minimalno 10% recikliranog čelika .

 

Četiri varijante

 

OptiPlex_All_In_One.jpeg

1. Za početak, novi Optiplex All-in-one model od 24 inča pruža prvoklasne performanse, kao i kvalitetu zvuka i videozapisa u primamljivom, elegantnom dizajnu. Navedeni model donosi Intel Core i9 procesore, 64GB DDR5 radne memorije te mehaničku FHD ili 5MP IR kameru koja se može uvlačiti, s dodatnim opcijama Express Sign-in prijavljivanja te inteligentne privatnosti.

 

OptiPlex_Micro.jpeg

2. Nadalje, novi OptiPlex Micro omogućava maksimalnu produktivnost u ultra-kompaktnoj veličini uređaja, a također je opremljen Intel Core i9 procesorima i 64GB DDR5 radnom memorijom.

Posebnu ovogodišnju inovaciju predstavlja Type-C napajanje od jednog kabela za konfiguraciju računala od 35W. Sve što je potrebno je povezati Optiplex računala Type-C kabelom s Dell USB-C hub monitorom za trenutno punjenje i prijenos podataka u urednom okruženju bez previše žica.

 

OptiPlex_Small_Form_Factor_1.jpeg

3. Za one kojima su potrebne snažnije performanse i više mogućih ulaza, ali i dalje zahtijevaju kompaktan dizajn, Dell Technologies predstavio je i Optiplex Small Form Factor modele s varijantama koje koriste Intel Core i9 procesore te 128GB DDR5 radnu memoriju.

 

OptiPlex_Tower_2.jpeg

4. Na kraju, predstavljen je i novi Optiplex Tower model za one kojima su potrebne visoke performanse i mogućnosti proširenja s i9 125W procesorima koje pokreću NVIDIA grafičke kartice uz podršku do 128GB DDR5 radne memorije.

 

Za više informacija, posjetite https://www.dell.com/en-us/shop/desktop-computers/sf/optiplex-desktops

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell Technologies predstavio nova OptiPlex poslovna stolna računala - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.