Hisense predstavio svoju liniju proizvoda u Zagrebu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Hisense predstavio svoju liniju proizvoda u Zagrebu

Hisense predstavio svoju liniju proizvoda u Zagrebu

Hisense je kod nas sada već dobro poznat po liniji televizora koji su sada u prvom planu s obzirom da je Hisense i službeni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva Katar 2022.

U ponudi kod nas imaju širok asortiman televizora svih cjenovnih razreda i tehnologija, od "malih ekrana" kako smo ih nekada nazivali, do uistinu impresivnih dijagonala oko kojih trebate dizajnirati ostatak prostora.

 

Hisense_rel-5.jpg

 

Dnevna soba kao stadion

Ako niste sigurni koji TV kupiti, službeni televizor za ovo prvenstvo je Hisense linija U7HQ modela koji nude Quantum Dot tehnologiju za odličan prikaz boja kao i HDR sadržaja, imaju DirectLED osvjetljenje sa zonama prigušivanja za odličan HDR efekt, kao i visoku maksimalnu svjetlinu. Dolaze u 55 i 65 inčnim dijagonalama pa se odluka svodi na to koliki TV stane u vaš prostor.

 

Hisense_rel-1.jpg

Ako želite ići korak dalje, serija U8H donosi upgrade u obliku MiniLED pozadinskog osvjetljenja za još oštriji i bolji prikaz HDR sadržaja s impresivnijim kontrastom i osjetno višom maksimalnom svjetlinom HDR efekta.

Na predstavljanju su imali i high-end OLED model kojeg smo i sami recenzirali, a donosi velik broj modernih funkcija koje se brinu za kvalitetu slike kao i zvuk televizora. Ako niste sigurni kako ga postaviti, najlakše je odabrati "Sportski način" rada koji će optimizirati prikaz brzog micanja na terenu kako biste dobili oštru sliku u svakom trenutku.

 

Hisense_rel-3.jpg

Ove godine svi mid-range i bolji televizori automatski dolaze s do 120 Hz panelima tako da je i gaming najmanji problem ovim modelima.

 

Patrik Primorac, Regionalni voditelj programa televizora pojasnio je sportski način rada Hisense televizora:

 

Hisense_rel-7.jpg

''Sportske entuzijaste sigurno će najviše impresionirati sportski način Hisense televizora, koji dočarava impresivno iskustvo stadiona – od zvuka do slike. Ako ne možemo biti u Kataru, možemo dočarati iskustvo stadiona izravno u dnevnoj sobi uz Hisense U7H TV - službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu. Televizor detektira sportski signal i automatski se prebacuje na sportski način rada, koji poboljšava svjetlinu, kontrast, boju i oštrinu kako bi se stvorila istinski živa, kristalno čista sportska scena puna živih boja, smanjena je vibracija zaslona, tako da se tijekom gledanja osjećate kao da ste u središtu zbivanja.''

 

Može li veće

Dijagonale su sve u svijetu zabave, pa tako vam možda televizori ispod 80" jednostavno nisu adekvatni. Ako imate slobodnu prostoriju i znate ju pametno iskoristiti, svakako pogledajte Hisense Laser TV. To je serija laserskih Short-throw projektora koji se postavljaju blizu zida na koji projiciraju, a nude odličnu svjetlinu i preciznost boja, čak i u osvjetljenim uvjetima.

Vrh Laser TV serije svakako je novi L9G model sa do 120" projekcijom koji naravno ima ogroman broj modernih tehnologija koje smo i sami vidjeli u akciji, no svakako bismo izdvojili do 3000 lumena svjetlinu, prikaz boja BT.2020 od 107% i životni vijek od 25.000 sati kao poprilično uvjerljive specifiakcije. Zajedno s ALR platnom za ovaj projektor, dobivate oštru i bogatu sliku bez gašenja rasvjete.

 

Hisense_rel-4.jpg

 

Stella Nišević, Reginalna voditeljica marketinga dala je izjavu za event:

''Hisense je osnovan 1969 godine, a u Hrvatskoj je prisutan zadnjih nekoliko godina. Ponosni smo što je Hisense službeni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru i što su upravo Hisense hladnjaci, klika uređaji i televizori službeni proizvodi Svjetskog prvenstva. FIFA i Hisense su idealni partneri jer su oboje fokusirani su na tehnologiju, inovacije i pružanje najboljeg mogućeg iskustva. Sretni smo što se ovdje okupio velik broj ljudi i što su pokazali interes za Hisense kao marku, ali i uređaje koje smo ovdje izložili. ''

 

Ostatak ponude

Hisense u svijetu nije poznat samo po televizorima. Pod svojim krilom imaju paletu kućanskih, mahom pametnih proizvoda, a na naše tržište nakon televizora dolaze klima uređaji i hladnjaci. 

Njihovi klima uređaji također su službeni uređaji na FIFA svjetskom prvenstvu, a mi smo imali priliku vidjeti modele iz New Comfort linije. U ponudi su modeli za različite dimenzije prostora koji treba hladiti, a glavna opcija je Fast Cooling sustav koji brzo može prostor dovesti na željenu temperaturu i onda ga lagano održavati.

 

Hisense_rel-2.jpg

Hladnjaci također dobivaju modernu tehnologiju s izborom od više veličina i funkcija, ovisno o potrebama kupca. Tu su odjeljci koji održavaju vlagu u prostoru da voće i povrće ostane svježe i hrskavo, a unutrašnje hlađenje je dizajnirano tako da je temperatura u cijelom sustavu ujednačena, bez nakupljanja leda.

 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hisense predstavio svoju liniju proizvoda u Zagrebu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.