Centar obiteljske zabave - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Centar obiteljske zabave

Centar obiteljske zabave

Hisenseov U8GQ je svestrani obiljteljski TV koji po primamljivoj cijeni donosi odličnu kvalitetu slike, intuitivno Smart TV sučelje VIDAA, impresivne gaming mogućnosti i vrlo dobar zvuk.

Hisenseova ULED 4k serija televizora donosi napredne tehnološke mogućnosti i odličnu kvalitetu slike u kategoriju mainstream televizora prihvaljive cijene. Korištenje quantum dot tehnologije omogućuje vjeran i precizan prikaz boja što rezultira iznimnom jasnoćom i odličnom kvalitetom slike.

Hisensov U8GQ je moderno dizajniran televizor s podrškom za najnovije tehnologije koje omogućuju odličnu kombinaciju vrhunske slike i impresivnog zvuka kao što su Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR 10+ i IMAX Enhanced.

100 nita za superiornu sliku!

Kako bi poboljšao kontrast Hisense ovdje koristi Full Array Local Dimming Pro tehnologiju lokalnog zatamnjenja s više od 120 neovisnih zona zatamnjenja kojima se upravlja pomoću posebnog  naprednog algoritma. Visoka vršna vrijednost svjetline od čak 1000 nita osigurava nevjerojatnu dinamiku slike i nadasve realan prikaz svjetlih scena.
Zbog toga HDR sadržaj na ovom televizoru izgleda iznimno impresivno. Posebno bismo izdvojili prikaz najsvjetlijih područja scene što slici daje odličnu dinamiku. Ljubiteljima filmova svakako bismo preporučili odabir profila IMAX Enhanced koji vam omogućuje filmski sadržaj doživite u punom sjaju.

Hisense Native 4 web

Međutim ovaj televizor nije samo pogodan za gledanje filmova. Mogli bismo reći kako je U8GQ svestran obiteljski TV koji će vam omogućiti uživanje u sportskom, dokumentarnom i svakom drugom sadržaju. Pritom zahvaljujući vrlo širokom kutu gledanja predstavlja odličan odabir za veći dnevni boravak, pri čemu bez obzira na poziciju gledanja uvije vidjeti vrhunsku sliku. Također obzirom na visoku maksimalnu svjetlinu pogodan je za korištenje u jače osvjetljenim prostorijama.
Svojim će se modernim dizajn također odlično uklopiti u svaki dnevni boravak. Opremljen je svim modernim priključcima za spajanje vanjskih uređaja, a što se tiče bežične povezivosti na raspolaganju su vam Bluetooth i dual band Wi-Fi.
Posebno istaknimo i priloženi daljinski upravljač srebrne boje koji  je odlično dizajniran i jednostavan za korištenje, a posjeduje i zasebne tipke za brz pristup najpopularnijim streaming servisima.
Hisenseova Hi-View tehnologija procesiranja slike u kombinaciji s ugrađenim četverojezgrenim procesorom omogućuje nadasve brz i ugodan rad , te odlične mogućnosti po pitanju prikaza slike u pokretu.

Svestrani obiteljski TV

Hisenseova vlastita Smart TV platforma VIDAA 5.0 osmišljena je kako bi vam omogućila jednostavno i intuitivno korištenje  i personalizirano iskustvo.  
Sučelje je vrlo dobro organizirano što jamči jednostavan i brz pristup željenim opcija, a na raspolaganju su vam i popularni streaming servisi poput Netflixa, Rakutena, YouTubea i Prime Videa, kao i najbolji sportski sadržaji putem aplikacija UEFATV, NBA i Red Bull TV.  Zahvaljujući globalnom pretraživanje možete lako i jednostavno pretražiti sve aplikacija na TV-u odjednom,  a opcija One Touch Access omogućuje pristup vašim omiljenim aplikacijama jednim pritiskom tipke.

Hisense Native 5 web

Moramo naglasiti kako je Hisensov U8GQ je i odličan gaming televizor. Isprobali smo ga s PS5 konzolom u popularnim igrama poput Call of Duty Warzone i Destiny 2, te smo se uvjerili kako omogućuje odličan gaming doživljaj. Odmah nakon priključenja konzole automatski je uključen game mode uz ALLM, odnosno način rada sa smanjenom latencijom. Povrh svega ovaj TV podržava maksimalnu frekvenciju osvježavanja od 120 Hz i VRR tehnologiju što omogućuje igranje bez trzanja ili zastajkivanja.  
Hisenseov U8GQ je svestrani obiljteljski TV koji po primamljivoj cijeni donosi odličnu kvalitetu slike, intuitivno Smart TV sučelje VIDAA, odlične gaming mogućnosti i vrlo dobar zvuk.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Centar obiteljske zabave - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.